Mac oturumunu kapat diye uyarı geldi. Ne yapmam gerek?

0

Merhaba iyi akşamlar geçen gün arıza nedeniyle Apple telefonumu değişip Redmi note 8 kullanıyordum.Arkadaşım 1-2 dklık telefonumu benden istedi bende verdim aradan 2-3 saat geçti ve bildirim geldi MACden oturumu kapat diye bende kapattım sizce neden böyle bir bildirim geldi.Telefonuma erişebilir mi.Bilgisayar ve yanında telefon simgesi vardı(whatsapp webe girdiğimiz simge gibi )

ggbbll ggbbll (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    birisi Mac bilgisayardan  Whatsapp'ınızı açmış demek. MAC'den oturumu kapat uyarısı geldiyse birisi MAC bilgisayardan sizin whatsapp'ınızı açmış.

    Telefon üzerinden normal yollar ile Whatsapp Web çalışmaz. Whatsapp Web bilgisayarlar içindir. Telefondan da açılabilir ama bazı adımları uygulamak gerekir. 

    O arkadaşınız değil de başka birisi telefonuza erişmiştir belki haberiniz yoktur.

    Whatsapp Web bir MAC bilgisayarda açıkcas MAC OS olarak oturum açılmış bildirimi görüntülenir.

    Başka bir arkadaşın bilgisayarından daha önce Whatsapp Web açtınız mı? Oradan çıkış yapmayı unutmuş olabilir misiniz? Siz çıkış yapmadığınız müddetçe oturum açık kalır.

    Mesela bir arkadaşınızda 7 gün önce Whatspp web açmışsınızdır. Sonra bildirim aldığınız gün arkadaşınız tarayıcıyı açıp whatsapp web e girmiştir. O an bildirim gelir size.

     

    hakan hakan (15394)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhaba Web üzerinden whatsapı açmadım o an arkadaşımın sadece telefonu vardı yanında bilgisayar Yoktu.Telefonu aldığımda hemen bildirim gelmedi 2-3 saat sonra MAC den oturumu kapat diye bildirim geldi.Evdeki Apple telefonumdan kaynaklanıyor olabilir mi.Herhangi bir bilgimi alıp girebilir mi bilgisayardan.Yoksa tesadüfen mi o bildirim geldi?evdeki Apple telefonum açıktı çünkü ama sim kartı yoktu.Bir ağa bağlandıysa falan.

      ggbbll ggbbll (1)
      3 yıl önce cevaplandı

      • 2-3 saat sonra bildirim geldiyse 2-3 saat sonra whatsapp web oturumu açılmıştır. Evdeki telefon ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Telefonunda casus yazılım vs olabilir. Tesadüfen bildirim gelmez. Sım kart olmadığında Whatsapp bloklanır ve çalışmaz. hakan 3 yıl önce
      • Evet 2-3 saat sonra bildirim geldi.Kısa süre içinde yazılım kurabilir mi.Kurulmuşsa hangi bilgilere ulaşabilir ggbbll 3 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol