Macbook Air Laptop güncellemeden sonra yavaşladı

0

Macbook Air Laptop'um Mojave sürümüyken bir anda BigSur güncellemesi geldi ve yaptım. Ancak ardından inanınlmaz bir pc yavaşlaması, imleci ekranda görememe ve touch id özelliğini kullanamama gibi sorunlar yaşadım. Burada nasıl bir çözüm önerebilirsiniz? Apple Destek ile de telefon üzeründen yaptığım görüşmelerde ekran paylaşımı ile düzeltebileceklerini söylediler ancak bir türlü çözüm bulamadık. Geri dönüşlerinizi beklemkteyim.

kamivanli23 kamivanli23 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Apple'nin resmi sitesinde bu konu ile ilgili bir çözüm paylaşmışlar. Dilersen alttaki linkten çözüme gidebilirsin.

    Mac’iniz yavaş çalışıyorsa

    Not: Daha önceden Mac bilgisayar kullanmadım yani hiç bilgim yok bu konuda.  @hakan , @murat  bu konuda sana yardımcı olabilirler.

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu tür güncellemelerden sonra yavaşlama sorunu ortaya çıkabiliyor. 

      Öncelikle bir antivirüs çalışıyorsa mutlaka kaldır. Apple forumunda Big Sur ile ilgili özellikle Avast yüklü MAC'lerde ciddi sorun olduğunu okudum. Güncelleme ile bu sorunu çözeceklerdir diye düşünüyorum.

      Apple forumunda bahsettiğin sorunları yaşayan kullanıcı sayısı çok fazla. Big Sur güncellemesi ciddi sıkıntılara yol açmış görünüyor.

       

      hakan hakan (15424)
      3 yıl önce cevaplandı

      • Avast'ı kullanan bütün işletim sistemlerinde aşırı yavaşlama var :D ayrıca adam antivirüs programı kullanmıyormuş Mesajlardan bana yazdı konuyu darkcrak 3 yıl önce

      0

      Big Sur sürümü ciddi sıkıntılı. Şirkette bir kaç bilgisayarda bu güncellemeyi yaptım. Aşırı yavaşlama sorunu oluştu. İlginç tarafı bazı MAC'lerde bir sıkıntı oluşmadı.  Ben de Apple foruma baktım. Sanırım bununla ilgili bir güncelleme gelecek. Ne zaman gelir bilemem. 

      murat murat (12492)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol