Malwarebytes 4 nedir? Malwarebytes 4 nasıl kullanılır?

1

Malwarebytes 4 nedir? Malwarebytes 4 ne işe yarar? Malwarebytes 4 nasıl kullanılır? Malwarebytes 4 nereden indirilir? Malwarebytes 4 ücretli bir program mı? Malwarebytes 4 Full nereden indirebilirim? Malwarebytes bir antivirüs programı mı? Malwarebyes 4 farklı antivirüs programları ile birlikte kullanılabilir mi?

alattin alattin (16984)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    2

    Malwarebytes 4 nedir? Malwarebytes 4 ne işe yarar?

    Malwarebytes 4, bir zararlı yazılım temizleme ve korunma programıdır. Malwarebytes 4 sizi, Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılara karşı koruyabilir. Malwarebytes 4 tüm bu zararlılara karşı hem koruma sağlar hem de bilgisayarınıza daha önceden bulaşan zararlı varsa bunları bulur ve temizler.

    Malwarebytes 4 oldukça güçlü bir temizleme ve zararlı yazılımlara karşı korunma yazılımıdır.
    Malwarebytes 4, yukarıda bahsedilen tüm bu zararlılar için koruma ve daha önceden bilgisayarınıza bulaştıysa temizleme imkanı sunar. Malwarebytes gerçek zamanlı koruma sayesinde bu tür bilinen zararlıların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller.

    Malwarebytes 4 nereden indirilir?

    Malwarebytes 4 indirmek için buradaki linki kullanabilirsiniz: Malwarebytes 4 indir

    İndirme işleminde önce kısa bir .exe dosyası indirilecektir. Bu dosya daha sonra internet üzerinden Malwarebytes 4 kurulum dosyalarını indirecektir.

    Malwarebytes 4 ücretli bir program mı?

    Malwarebytes 4 ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki versiyondur. Yukarıdaki linkten indirdiğiniz ücretsiz sürüm aynı zamanda dilerseniz 14 gün olarak tam özellikleri ile kullanılabilir. Temel olarak ücretsiz sürüm sadece virüs temizlemeye yarar. Premium sürümü aynı zamanda gerçek zamanlı koruma sağlar. Sizi bulaşabilecek virüslere karşı korur

    Malwarebytes 4 Free ve Malwarebytes 4 Premium arasında ne fark var?

    Malwarebytes 4 Free yani ücretsiz sürümü sadece bilgisayara bulaşan virüsleri temizlemek için kullanılır. Malwarebytes 4 Premium sürümü yani ücretli sürüm bilgisayara bulaşan virüsleri temizler aynı zamanda sizi ilerde bulaşabilecek virüslere karşı da korur. Malwarebytes 4 Premium  Web, Fidye yazılımı gibi ilave korumalara sahiptir. Malwarebytes 4 Premium gerçek anlamda bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızı bilinen tüm zararlılara karşı korur. 

    Malwarebytes 4 

    • Web koruması (web sitelerinde tıkladığınız linkleri zararlı yazılımlara karşı tarar)
    • Malware koruması ( virüs, trojan, reklam yazılımı, istenmeyen yazılımlara karşı koruma)
    • Ransomware koruması (fidye virüslerine karşı koruma)
    • Exploit koruması (Bilgisayarınızı farklı saldırı tekniklerine karşı korur)

    korumalarına sahiptir.

    Malwarebytes 4 nasıl kullanılır?

    Bu yazı hazırlandığı tarihte Malwarebytes Türkçe dil desteği bulunmamaktaydı.

    Malwarebytes sistem gereksinimleri

    • İnternet bağlantısı
    • Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista (Service Pack 1 veya sonrası), Windows XP (Service Pack 3 veya sonrası) işletim sistemlerinden biri.
    • En az 2 GB (64-bit Windows), 1 GB (32-bit Windows , veya   Windows XP için 256 MB) RAM (bellek)
    • En az 250 MB disk alanı

    Malwarebytes 4 kurulumu:

    1. Malwarebytes 4 indirmek için buradaki linki kullanabilirsiniz: Malwarebytes 4 indir  Buradaki link ile Malwarebytes indirin. İndirme sitesinde For Windows seçin.
    2. MBSetup.exe dosyasını çift tıklayın ve çalıştırın.
    3. İlk ekranda Personal Computer seçin.
    4. Daha sonra Install botununa basın.
    5. Daha sonra çıkan pencerede Get Started butonuna basın.
    6. Malwarebytes Free ve Malwarebytes Premium seçeneklerinden Free seçeneğini seçin. Ücretsiz özellikler ile kuruluma devam edeceğiz.
    7. Daha sonraki ekranda email adresi girmeden Open Malwarebytes Free botununa tıklayın.
    8. Malwarebytes 4 kurulumu tamamlandı artık kullanabilirsiniz.

    Malwarebytes 4 kullanımı:

     

    Malwarebytes 4 ana ekranında Scan botunu ile bilgisayarı virüslere karşı taramaya başlayabilirsiniz. Tarama işlemi bilgisayarın hızına, diskteki dosya sayısına göre değişecektir. Tarama işlemi 5 dakika da sürebilir bir kaç saatte. Malwarebytes önce kendi veritabanını güncelleyecektir. Daha sonra  sırası ile Bilgisayar belleği, Başlangıç ögeleri, Kayıt defteri ve dosya sistemini tarayacaktır.

     

    Virüs tarama işlemi bittiğinde karşınıza Scanner sayfası gelecek. Threat Scan Result penrecesinde tüm bulunan ögeleri seçişi hale getirin ve Quarantina botununa basın. Böylece seçili olan her şey karantinaya alınacak ve artık bilgisayarınıza zarar veremeyecek.

    Malwerebytes nedir

    Malwarebytes 4 geçici olarak nasıl kapatılır?

    Malwarebytes 4 Free yani ücretsiz sürümde gerçek zamanlı koruma olmadığı için geçici olarak kapatma diye bir kavram yoktur. Fakat Malwarebytes 4 Premium sürümünde gecici olarak kapatma işlemi için Malwarebytes 4 ana ekranında Real-Time Protection  bölümünde

    • Web Protection
    • Malware protection
    • Ransomware Protection
    • Exploit Protection

    seçeneklerini kapalı konuma getirin. Böylelikle Malwarebytes 4 geçici olarak kapanmış olacaktır.

    Malwarebytes 4 Full nereden indirebilirim?

    Malwarebytes 4 Full yani tam sürümünü Crackli sitelerden indirmeniz önerilmez. Hiç bir antivirüs programını Crackli olarak kullanmayın. Bunun yerine AVG, Avast gibi ücretsiz antivirüs programlarını tercih edin.

    Malwarebytes bir antivirüs programı mı?

    Malwarebytes 4 Premium sürümü gerçek anlamda bir antivirüs programıdır bilgisayarınızı virüslere karşı korur.

    Malwarebyes 4 farklı antivirüs programları ile birlikte kullanılabilir mi?

    Malwarebytes 4 Free (ücretsiz) sürümü Windows Defender gibi antivirüs programları ile birlikte kullanılabilir.  Malwarebytes 4 ücretsiz sürümünü diğer antivirüs programları ile birlikte kullanabilirsiniz. Fakat Malwarebytes 4 Premium sürümü gerçek zamanlı korumaya sahiptir bu sebepten başka antivirüsler ile birlikte kullanılmaz. Gerçek zamanlı korumaya sahip antivirüs programları aynı anda bilgisayara yüklenmez. Yüklenmemelidir.

    Malwarebytes 4 karantina nerede?

    Malwarebytes 4 yazılımında karantina bölümü Dedection history bölümünün altındadır. Buradan herhangi bir ödeyi seçerek silebilirsiniz ya da Restore ile bu ögeyi karantinadan çıkartabilirsiniz.

     

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol