Malwarebytes "premium trial expired" uyarısı nedir?

0

Malwarebytes kullanıyorum. Geçen gün yenilemek için tekrar yükledim. Bilgisayarım her açılışta bir uyarı çıkıyor. Nedir bu uyarı ve ne yapmalıyım ?

mat7 mat7 (336)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Eğer satın almayı düşünmüyorsan ikinci (alttaki) seçimi yapacaksın ve okeyleyeceksin (OK Düğmesini tıklayacaksın). Bunu yaptığında bundan sonra programın Premium özelliklerinden olan real time/gerçek zamanlı korumayı kullanamayacaksın ama programın diğer tarama özelliklerini kullanmaya devam edebileceksin, program veri tabanının güncellemeleride devam edebilecek. Bu şekilde programı ücretsiz olarak süresiz kullanma durumların olacak.

    Eğer programı satın almayacaksan, başka ifade ile bundan sonra premium özellikleriyle kullanmayacaksan sisteminde mutlaka real time koruma yapan bir antivirüs programı bulunmalıdır. Yada buda olamıyorsa eğer Windows'un kendi koruması Defender, sisteminde real time koruma özelliği aktif şekilde olmalı, çalışmalıdır.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Bir şey değil @mat7 temmuz 6 yıl önce
    • Defenderi kapatmıştım şu ptogramlarıda kullandığım için Microsoft Security Essentials CCleaner Wise Care 365 ) bir sorun yaşamıştım o yüzden kapat tavsiyesi almıştım hatta sanırım buurada almıştım bu tavsiyeyi . Yanılıyorda olabilirim. Satın almayı düşünmüyorum . O yüzden bu açıklamanızda iyi oldu teşekkürler . @temmuz (9703) mat7 6 yıl önce

    1

    MalwareBytes'i ücretsiz olarak kullandıgınız zaman 14. günün sonunda size bu uyarı çıkar bu uyarı ise  " Premium Deneme sürümünüz sona ermiştir lütfen premium sürümünü Satın alın " Şeklindedir.

    ANTİVİRÜS LİSTESİ:
     

    nvidiagtx nvidiagtx (690)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol