Masaüstü bilgisayara laptop ramı takmak

0

Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi masaüstü bilgisayarıma eski laptopumun ram'ini takmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum youtube da yapanı gördüm yapamayanıda gördüm.

ana kart: msi h310m pro-vd plus

işlemci: intel i5-9400F

ekran kartı: msi gtx 1050ti gaming x

ahmetyasin ahmetyasin (9)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Böyle bir şey mümkün değil. Çinden bir aparat sipariş edilip yapılıyor ancak donanım arşivinin videosunda o aparat çalışmamıştı, gerçi çalışsa bile uygun olmayacak, frekanslar tutmayacak, bellekler uyuşmayacak vs vs gibi şeyler olacak.

    Aparat bu : Dönüştürücü

    Bu ürün ancak sana olacak RAM'ler DDR4 dönüştürücü gerekli, yukarıda ki link DDR3. Laptop RAM'ini masaüstü bilgisayara takarsan sorunlar oluşabilir bunu unutmamak lazım. Yapanı görmüşsün yapamayını da , bence yapamayacaksın ikisi farklı şeyler zaten. Bu adaptörün ne kadar verimli çalışacağını da bilmiyoruz, anakartın DDR4 destekliyor, laptobunun DDR kaç olduğunu bilmiyorum DDR3 olduğunu varsayarak adaptör almanın bi faydası olmaz, adaptörün de bi faydası olmaz. En iyisi eski RAM'leri satıp üstüne ekleyip yeni RAM almak.

     

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler : ahmetyasin 3 yıl önce
    • Rica ederim, yazı işine yaradıysa cevabımı onaylarsan sevinirim. Ayrıca şunu belirteyim yazımda zaten belirtmiştim, eğer alırsan adaptör den çok sorun yaşayabilirsin bunu belirtiyim. @ahmetyasin hydra 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol