Masaüstünde Yönetimsel Araçlar klasörü neden oluşur ve nasıl kaldırılır?

0

Masaüstünde yönetimsel araçlar klasörü oluştu. Normal silme yada çöp kutusuna sürükleme yollarıyla silinemiyor. Bu klasörü masaüstünden nasıl silebilirim?

temmuz temmuz (12505)
5 yıl önce sordu

  • yönetimsel araçlar klasörü diye birşey yok simgesi var. klasör silmek basit zaten onu da bilmeyen bilgisayar da kullanmaz zaten. kaydolum 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


1

Yönetimsel Araçlar klasörünün masaüstünde oluşmasının değişik sebepleri olabilir. Bunlardan biride bazı programların buna sebep olmasıdır. 

Araştırmalarıma göre bu klasörün oluşmasına yol açan programlardan biride sisteme sonradan yüklenen Advanced SystemCare programıdır ve bu programın "Sistem Deneticisi" ayarlarından masaüstünde oluşan dosyaların tiklerini kaldırarak bunlardan kurtulunabiliniyor; masaüstünde ortaya çıkmış olan Yönetimsel Araçlar klasörü siliniyor.

Eğer sistemlerine Advanced SystemCare yükledikten sonra bu problemle karşılaşanlar varsa problemlerini üstte gösterdiğim yoldan çözüme ulaştırabilirler.

Diğer bir çözüm yolu ise önce Advanced SystemCare programını veya probleme kaynaklık eden başka bir program ise onu önce uninstall ederek (temiz kaldırma olmalı) sonra masaüstünde oluşturduğu dosyaları normal yollar ile silmektir. 

 

 

 

 

temmuz temmuz (12505)
5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol