mbps hızı etki edermi

0

Merhaba Arkadaşlar Bir Router Alıcamda Ama mbps hıza etki edermi yoksa hızı internetemi bağlıdır alttaki linktede alacağım router.? bunumu tercih etmeliyim yoksa başkalarınada bakıyımmı.önerilerinizi bekliyorum :)

 

http://www.teknosa.com/urunler/125430316/airties-air5341-wireless-modem?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=standart&cm_mmc=akakce.com-_-Comparison-_-Listing-_-Standart&v=1.57.2

firatbeyy firatbeyy (7)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Mbps bir hız ölçüsüdür yani hızı temsil eder. Fakat atmış modemler yani günümüz modemlerinde bu hız gayet yeterlidir. Eğer 100 mbps gibi yüksek bir internet hızına sahip değilseniz bu tür modemler size yetecektir.

    Atmış olduğunuz modemin hızı 72 mbps yani 8 mbps hızın 1 mb/s indirme hızına eşit olduğu düşünüldüğünde 72 mbps size saniyede 9 mb indirme hızı sağlamaya yetecek kapasitededir.

    Günümüz modemlerinde hızdan daha çok dikkat etmeniz gereken şey güncel olması. Modem virüsleri insanların canını yakıyor ve bu durum bazı güncelleme yapılmayan modemler için geçerli. Yani yeni, güncel ve güvenilir markaları tercih etmek gerek. Bu durumda sizin tercihiniz Airties gayet kaliteli ve güvenilir bir marka.

    Modem virüsü ile ilgili olan başlıklarımız ve buna mağruz kalan modemler aşağıdadır.

    TTWEB bağlantı sorunu nedir, virüs mü?

    modem virüsü nasıl temizlenir?

    utkubayat utkubayat (885)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol