McAfee "para iadesi teklifi" doğrumu veya bu "teklif" nedir? Deneme süresi dolan McAfee yerine ücretsiz olarak hangi antivirüsleri tercih etmeliyim?

0

Merhaba;

McAfee full değilmiş :( Bunu ben full zannediyordum. Böyle birşey çıktı kaldırayımmı? Kaldırırsam önerebileceğiniz bedava antivirüsler var mı? Ve para alınmışmıdır?

 

toprak34 toprak34 (2026)
6 yıl önce sordu

  • Konu başlığı muhtevayı yansıtmıyordu, değiştirdim. temmuz 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

1- Eğer TürkTelekom (ttnet) müşterisiysen "Paketinizde Sunulan Ücretsiz Ürün ve Servisler" kapsamında "Türk Telekom Güvenlik McAfee VirusScan" ürünü bulunuyorsa bu ürün (antivirüs programı)

2- Windows Defender

3- Avast Free

Bu üçünden biri olabilir veya olmalıdır. Tercih sırasıda bana göre üstte sıraladığım şekildedir.

McAfee "para iadesi teklifi"ne falan hiç girmiyorum, hikaye onlar :) 

Veya bu sayfadan (tıkla) kendin bakabilirsin.

Not: TürkTelekom paketin dahilinde Türk Telekom Güvenlik McAfee VirusScan bulunup bulunmadığını bilmiyorsan bunu müşteri hizmetlerini arayarak sorabilirsin (444 1 444 veya 444 0 375) yada TürkTelekom tek şifre (tıkla) yolundan Online İşlemlere girip oradan paket bilgilerine bakabilirsin (Not: Tek Şifre üyeliği yoksa önce alakalı sayfadan üye olunmalıdır ama üye olması gereken elbette TürkTelekom obonesinin kendisidir).

temmuz temmuz (12505)
6 yıl önce cevaplandı

  • @temmuz Vodafone kullanıcısıyım. Programı kaldırayımmı? toprak34 6 yıl önce
  • ASUS PC'de yüklü olarak geliyor. toprak34 6 yıl önce
  • @temmuz ben herhangi bir satın alma işlemi gerçekleştirmedim. toprak34 6 yıl önce
  • Mesajımda para iadesi teklifi bigileri için verdiğim linki değiştirdim. İki senelik aboneliği sana 200 Lira yerine 100 Liraya vereceklermiş ve bu şekilde sana 100 Lira geri vermiş olacaklarmış, hikaye yani :) Yada -hikaye olmasa bile- bir satış politikası olarak ürün fiyatında indirim yapıyorlar ve yaptıkları indirim ilede sözde sana "para iadesi" yapmış oluyorlar. Ama indirim öncesi fiyatıda alabildiğine yüksek tutmuşlar elbette. Kendinde verdiğim linke tekrar tıklar ve sayfaya giderek detayları oradan öğrenirsin @toprak34 temmuz 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol