McAfee yi kaldırabilirmiyim?, Bilgisayar üzerinde gelen McAfee nasıl kaldırılır?

0

McAfee isimli , işe yararlıgı hangı sevıyede oldugunu bılmedıgım program , yuklemek ıstedıgım oyunlarda bana sıkıntı cıkartıyor , oynadıgım bir onlıne oyunun pvp sini yuklemek istiyorum , fakat virüs bulup siliyor. Kaldırmak istiyorum fakat , LapTop'u aldıgım da içinde yüklü idi. Kaldırırsam cihazım garanti kapsamı dısına cıkar mı ? Ki daha bugun , chrome gezınırken sureklı reklamlar cıkmaya basladı , McAfee cihazımda virüs buluyor ama silemiyor , bu sorunu bile sizin sitenizden aldıgım yardım ile hallettim , ayrıca tesekkur ederim.

alaindelon alaindelon (16)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    McAfee antivirüs programı birçok notebook ile beraber gelebiliyor.Örneğin;bende toshiba notebook var ve üzerinde McAfee antivirüs ile birlikte geldi.Antivirüs programları notebooklar markaları ile anlaşarak kimi zaman 1 yıl ücretsiz kimi zaman da 1 aylık deneme sürümü ile ilk alınan bilgisayarlarda yer alabiliyor.Bunlar tamamen ticari anlaşmalar ile oluyor.McAfee notebook markalarına ücret ödeyerek, ilk alınan bilgisayarların üzerinde gelebiliyor.

    McAfee antivirüs programını kaldırmak tamamen size kalmış.Eğer programı beğendiyseniz satın almanızı bekliyorlar zaten amaçları da buydu.Eğer beğenmediyseniz ve sizi birçok konuda engel oluyorsa silebilirsiniz.Bunun garanti ile ilgisi yok.Sonuçta bu bir yazılım ve istenildiği zaman tekrar yüklenebilir.

     Ayrıca McAfee antivirüs programını kullanmadığımdan yararlılığı hakkında birşey söylemem yanlış olur.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Laptop üzerinden bir programı kaldırarak garanti dışına çıkaramazsanız.

      Mcafee gibi programlar genelde yeni satılan bilgisayarlara 1,3 ya da 6 aylık deneme lisansları ile yüklenir.  Bilgisayarınızda sizi rahatsız eden bir program varsa bunu gönül rahatlığı ile kaldırın. Bu garantiyi etkilemez.

      Ayrıca McAfee kaldırma linkinde McAfee kaldırma işlemini detaylıca anlattım.

      murat murat (12492)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        Yeterınce aydınlandım. İlginiz için tesekkur ederım.

        alaindelon alaindelon (16)
        8 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol