Olağan dışı giriş saptadık uyarısından sonra hesabıma giremiyorum. Ne yapabilirim?

0

Sorunum şu  "olağan dışı giriş saptadık" yazısından sonra "ben değilim" butonuna bastım sonrasında "şifre yenile" yazısı çıktı bende yenilemeden uygulamadan ayrıldım fakat hesabımdan attı ve şöyle kaldı şifremi yazıyorum "tekrar denemeden önce birkaç dakika bekle" yazısı geliyor ama giremiyorum saatlerce 

kullanici880649 kullanici880649 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Güvenlik sebebi ile hesabın gecici olarak erişime engellenmiş. Bu gibi durumlarda biraz beklemekte fayda var. Olağan dışı giriş saptadık uyarısından sonra yapılması gereken bir kaç işlem var:

    • VPN kullanıyor musun? VPN açık kalmış olabilir. Bu benim başıma bazen geliyor. VPN'i açık unuttuğum için olağan dışı giriş saptadık uyarısı alıyorum. Bakıyorum örneğin Almanya'dan giriş denemesi yapılmış. O an aklıma geliyor VPN'den olabileceği. Sonradan fark ediyorum. Böyle bir durum söz konusu olabilir.
    • Olağan dışı giriş saptadık uyarısından sonra hesaba erişimde sorun yaşıyorsan ilk olarak adsl modemi kapat ve aç. Bu modenin sıfırlanması ve sana yeni bir IP adresi atanmasını sağlayacak. 
    • Tarayıcı verilerini temizle. CTRL + SHIFT + DEL tuşlarına bas. Buradan tüm tarayıcı verilerini temizle. Intagram Web sitesi üzerinden Instagram'a giriş yapmayı dene.
    • Daha sonra tekrardan giriş yapmayı dene. Ama bir kaç saat beklemende fayda var.
    • Mobil veri kullanıyorsan mobil veriyi kapat - aç.  Ya da Wi-Fi üzerinden Instagrama girmeye çalış. 

    Olağan dışı giriş saptadık uyarısı alıyorsan ve hesabına erişimde sorun yaşıyorsan ilk bunları denemelisin.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol