Messenger ağ bekleniyor nedir?

0

Facebook Messenger'da  Mesajlar ve Aktif bölümlerinin altında turuncu zemin üzerinde Ağ bekleniyor yazıyor.

Messenger Ağ bekleniyor nedir?

murat murat (12492)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Facebook Messenger Ağ bekleniyor nedir?

    Facebook Messenger ağa bağlanamadığı zaman ya da ağdan gerekli cevapları alamadığı zaman ağ bekleniyor uyarısı verir. Burada ağ internet bağlantısı anlamına gelir. Çoğu zaman messenger ağ bağlantısını algılamayadığında ağ bekleniyor uyarısı vererek ağdan gerekli cevapları toplamaya çalışır.

    Eğer Mobil veri bağlantısından Wi-Fi bağlantısına geçiyorsanız bu durum karşınıza gelebilir. Veya tam tersi de olabilir wi-fi - mobil veri geçişi sırasında da kısa süreli sorunlar olabilir.  Çoğu zaman sorun geçicidir.  

     ağ bekleniyor sorunu aşağıdaki sebeplerden olabilir:

    • İnternet bağlantınızda sorun olabilir. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız  Önce telefondan bağlantınızı kapatın. Sonra tekrar açın. Sorun devam ederse ADSL modemi kapatın ve açın.
    • Mobil veri kullanıyorsanız mobil veriyi kapatın ve tekrar açın.
    • Sorun Facebook sunucularında olabilir. Facebook sunucuları sık sık problem yaşar. Buna denk gelmiş olabilirsiniz.Çevrenizde messenger kullanan biri varsa ona sorup durumu kontrol edebilirsiniz.

    Sorun sadece sizde oluyorsa ve yukarıdakiler çözüm sağlamdıysa yüklemiş olduğunuz bir yazılım internet bağlantınızda sorunlara yol açıyor olabilir. Özellikle telefona yüklenen antivirüs ve internet güvenliği yazılımları bu tür sorunlara yol açabilir.

     Ağ bekleniyor mesajı Messenger'in internete erişemediğini gösterir.  Sorun genel bir sorun olabilir. Telefonda ayarları kurcalamadan önce genel bir sorun var mı uzmanim.net'i kontrol edebilirsiniz. Biz genel sorunlarda sık sık duyurular yapıyoruz.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol