Messenger herkesten silinen mesajları geri getirme | 2019

0

Facebook Messenger'da herkesten silinen mesajları geri getirmem mümkün mü? Messenger'da karşı taraftan silinen mesajları geri getirmek istiyorum nasıl yaparım?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Telefonunuza yükleyeceğiniz küçük bir uygulama sayesinde, Messenger'da herkes için kaldır yapılsa dahi silinen mesajları görebilirsiniz. Nasıl yapılacağını yazının devamında öğreneceksiniz.

    Messenger herkes için kaldırılan mesajları geri getirme

    Birkaç adımda bu işlemi halledeceğiz.

    1. Adım: Notification History uygulamasını yükleme

    İlk olarak telefonumuza Bildirim Tarihi adlı bir uygulama yükleyeceğiz. Bu uygulama, telefonumuzun bildirim ekranına düşen bildirimleri kendi hafızasına kaydediyor. Bu sayede birisi Messenger'dan mesaj gönderdiği zaman onu da otomatik olarak kendi hafızasına kaydedeceği için, herkesten silinen mesajları geri getirme imkanımız olacak.

    Notification History nasıl kullanılır?

    1. Bu linke tıklayarak Notification History'i telefonunuza yükleyin.
    2. Yükledikten sonra uygulama ilk açılışta sizden bildirim erişimi isteyecektir. Bütün bu izinleri uygulamaya vermelisiniz.
    3. Uygulamaya izin verdikten sonra artık hazır hale gelmiş olacaktır.

    İpucu: Uygulama izinlerinin nasıl verileceği ve daha detaylı kullanım için videomuzu izleyebilirsiniz. Bu linke tıklayarak videoyu izleyin: Messenger herkesten silinen mesajları geri getirme | Videolu Anlatım

    2. Adım: Herkesten silinen mesajları görme

    Şimdi asıl işimize geçebiliriz. Bildirim Tarihi adlı uygulamayı yüklediniz, izinleri verdiniz ve uygulama hazır hale geldi. Günün birinde bir kişi size Messenger üzerinden mesaj gönderdiği zaman gelen o mesaj ne olursa olsun otomatik olarak Bildirim Tarihi uygulamasına kaydolacak artık.

    Diyelim ki birisi Messenger'dan size mesaj gönderdi ve bunu herkes için kaldır yaparak sildi. Bu durumda ne yapmalısınız?

    1. Yüklediğiniz Bildirim Tarihi uygulamasını açın ve listeden Messenger seçeneğine tıklayın.
    2. Messenger'ın kaydettiği bütün bildirimleri bu sayfada göreceksiniz. Buradan yapmanız gereken şey, size mesaj gönderen kişinin ismini bulmaktır.
    3. Mesaj gönderen kişinin ismini bulduğunuzda, onun size gönderip sildiği mesajları orada göreceksiniz.

    İpucu: Daha detaylı anlatımı videomuzdan izleyebilirsiniz. Bu linke tıklayarak videoyu izleyin: Messenger herkesten silinen mesajları geri getirme | Videolu Anlatım

    Bu sayede Messenger silinen mesajları geri getirmiş oldunuz. Yalnız Bildirim Tarihi uygulamasını yüklemeden önceki silinen mesajları geri getirmek maalesef mümkün değil. Onlar artık gitti.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol