Messenger hesap yakınlarda oluşturuldu ne demek?

0

Merhaba messengerda bende ekli olmayan bi arkadasimn profilinde türkiyeden bi telefon numarasi girerek hesap yakinlarda olusturuldu yaziyor o kisi bunu inkar ediyor. Yillar önce açtım diyor.  Anlayamadığım yakınlarda derken messenger ne zaman açılmış olabilir?

 

kullanici92823 kullanici92823 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Messenger'i yeni yüklemiş olabilir. Ama Facebook hesabı çok daha önceden açılmış olabilir. Arkadaşın doğruyu söylüyor olabilir. Benzer bir durum biliyorum. 2 sene önce açılan bir hesap için hesap yakın zaman önce oluşturuldu yazıyordu. Tam zamanı senin görmen mümkün değil.

    Facebook, Messenger üzerinde bir süredir istenmeyen, spam iletileri engellemek için testler, yenilikler yapıyor. "hesap yakınlarda oluşturuldu" / recently created de bunlardan biri.

    Yine bu kapsamda kişinin telefon numarasının hangi ülkeye kayıtlı bunu da kullanıcılara göstermeye başladı. 2018 yılından beri bu özellikler kullanılıyor. Taklit hesapların anlaşılması için güzel bir özellik.

    Bu özellik doğru çalışmıyor olabilir veya Facebook hesabı çok önceden açık olan fakat messenger'i sonradan yükleyen veya messenger'i kaldırıp sonra tekrar yükleyenlerde  hesap yakınlarda oluşturuldu yazıyor olabilir.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol