Meta for Business Erişiminiz kısıtlandı Maili Nedir?

0

Mail adresime sürekli   Meta for Business advertise-noreply @ support.facebook.com adresinden şu şekilde mail geliyor. Bu mail ne anlama geliyor?

Merhaba Ceren,

Meta İşletme Hesabı'na erişiminiz artık kısıtlandı. İki faktörlü kimlik doğrulamasını henüz açmadığınız için artık İşletme Hesaplarını veya reklam hesabı gibi varlıkları yönetemeyeceksiniz.

Yakın zamanda İşletme Hesapları için güvenlik gerekliliklerini artırdık. Artık bu hesaplara erişimi olan herkesin reklam verebilmesi veya varlıkları yönetebilmesi için iki faktörlü kimlik doğrulamayı açması gerekmektedir.

İki faktörlü kimlik doğrulamasını açtığınızda, tanınmayan bir cihaz veya tarayıcıdan giriş yapıldığını fark edersek şifrenize ek olarak bir doğrulama kodu isteriz. Bu, hesabınızı ele geçirme girişimlerinden korumanıza yardımcı olabilir.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?

  1. Hesabınızın güvende olması için lütfen hemen iki faktörlü kimlik doğrulamasını açın.
  2. İki faktörlü kimlik doğrulamasını açtıktan sonra önceki görev erişiminizi ve izinlerinizi geri almak için İşletme Hesabının aktif bir yöneticisi ile görüşmeniz gerekebilir.
Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Meta eski adı ile Facebook firmasından bir mail almışsın.  Eğer Facebook hesabına ait bir işletme hesabı kullanmıyorsan maili dikkate almana gerek yok.

    Meta, işletme hesapları için İki faktörlü kimlik doğrulaması özelliğini zorunlu hale getirdi. Eğer sen bir işletme hesabını yönetiyorsan İki faktörlü kimlik doğrulamasını aktif hale getirmelisin. Bu bir güvenlik özelliği.

    İki faktörlü kimlik doğrulamasını Facebook ve Intagram üzerindeki ayarlar bölümünden aktif hale getirebilirsin.

    hakan hakan (15409)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol