Microsoft Edge Güncellemesi Değişiyormu

0

Merhaba arkadaşlar Microsoft canlı destek aldım az önce Microsoft Edge Güncellemesi ile ilgili sorum oldu normalde bugün Microsoft Edge Güncellemesi gelmesi gerekirken Güncelleme gelmemiş bende sorumu sordum niye gelmedi güncelleme diye bana yazdıkları cevap bu Windows mühendisleri Microsoft Edge güncelleştirmelerinin Windows 10 güncelleştirmelerinizle birlikte geleceğini ve Windows güncelleştirmelerinizi indirip yükledikten sonra Microsoft Edge güncelleştirmelerinin de otomatik olarak yükleneceğini bildirmek isterim diye yanıt aldım ama anlamadım Ben Windows 10 pro 21H2 64 bit kullanıyorum ve bu işletim sistemine her ayın 2.salı günleri ve ay sonu gelen güncellemelerle birlikte toplam 2 kez güncelleme geliyor benim anlamadığım konu ise Microsoft Edge Güncellemesi her ayın 2.salı günleri ve ay sonu gelen güncellemelerle birliktemi gelecek yoksa her haftamı derdimi anlatamadım her halde Microsoft canlı destek hattından umarım siz anlamıştırsınız derdimi cevap bekliyorum 

gorele28 gorele28 (387)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Microsoft Edge güncelleme takvimine buradan ulaşabilirsin:

    https://docs.microsoft.com/en-us/deployedge/microsoft-edge-release-schedule

    Şuan güncel sürüm: Microsoft EdgeSürüm 101.0.1210.39 (Resmi derleme) (64 bit) görünüyor. Bir sonraki güncelleme

    102.0.1245.7 güncellemesi, 26-Mayıs-2022 Haftası görünüyor. Bu güncellemelere bu kadar takılma. Bunlar planlı güncellemeler ama yazılım işinde tarih bir anda değişebilir. Bir bug bulunur hemen güncelleme yayınlamak gerekir. Bir sebepten güncelleme takvimi öne alınır ya da ötelenir.

    Bu güncelleme takvimleri planlı ama inan bana Microsoft Edge geliştirme takım lideri bile bu konuda net bilgiler veremez çoğu zaman.

    hakan hakan (15424)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol