Microsoft Safety Scanner nedir? Nasıl kullanılır?

0

Microsoft Safety Scanner nedir? Microsoft Safety Scanner ne işe yarar?

Microsoft Safety Scanner nasıl kullanılır?

Microsoft Safety Scanner nereden indirilir?

Microsoft Safety Scanner ücretli bir program mı? Microsoft Safety Scanner Full nereden indirebilirim?

darkcrak darkcrak (5168)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Microsoft Safety Scanner nedir?

    Microsoft Safety Scanner; Windows'un güvenlik amaçlı yazdığı antivirüs programı diye biliriz. Bu antivirüs programını ben de kullandım ve başarılı buldum hatta kurulum gerektirmeden bilgisayarınızı taraya bilirsiniz. Windows defender mi iyi yoksa Microsoft Safety Scanner diyecek olursanız Microsoft Safety Scanner daha iyi diye bilirim. Ayrıca şu virüsleri bulmakta da iyi , Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılar yazılımları bulma konusunda iyi bir program. Ayrıca daha önceden bilgisayarınıza bulaşmış virüsleri de taratarak kaldıra biliriniz fakat benim önerim bilgisayarınızda tam tarama yapmanız olacaktır. Gerçek zamanlı koruma sağlamasa da bana sorarsanız başarılı bir antivirüs programı fakat bilgisayarınıza virüs bulaştırır yani bir şey indirdiniz ve virüslü çıktı virüsüde temizlemek içinde Microsoft Safety Scanner programını kullana bilirsiniz kısa ve öz bu antivirüs programı sadece bulaşan virüsleri temizliyor bulaşmasını önlemiyor.

    Microsoft Safety Scanner ne işe yarar?

    Bilgisayarınıza daha önceden bulaşmış virüsleri temizlemekte başarılı bir program ve windows tarafından geliştirilen bir program gayet başarılı bana soracak olursanız ve size önerim bilgisayarınızı Tam tarayın bu program ile.

    Not:  Bu program bilgisayarınıza daha önceden bulaşmış ve sonradan bulaşmış virüsleri temizlemekte iyi fakat sizi gerçek zamanlı korumaz bu da ne demek oluyor sizin bilgisayarınıza indirdiğiniz virüslü uygulamayı algılamaz fakat bilgisayarınıza virüs bulaştıkdan sonra tam tarama veya hızlı tarama ile taratırsanız virüsleri bulur. Size tavsiyem başka bir antivirüs programı kullanın yanına da bu antivirüs programı ile tarayın arada bir.

    Microsoft Safety Scanner nasıl kullanılır?

    Kullanımı gayet çok basit bir program herkes rahat bir şekilde kullana bilir ve karışık bir program da değil.

    Microsoft Safety Scanner nereden indirilir?

    Altdaki linklerden birini indirin fakat Windows mimarinizi doğru seçin yani BİT sürümünü

    ​​​​​​​Microsoft Safety Scanner ücretli bir program mı?

    Tamamen ücretsiz bir programdır ve Windows tarafından güncellenmektedir kısacası hiç bir ücret ödemenize gerek yok bu programı indirmek için.

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol