Microsoft Store'den indirilen Instagram eski sürüm mü?

0

Microsoft Store'den İnstagram uygulamasını indirdim, fakat mesajlaşma anında sesli arama, görüntülü arama, fotoğraf çekme ve gönderme yapamıyorum. Ayrıca ana sayfadan post bile atamıyorum. Sanki eski sürüm gibi... Güncelleme bakıyorum, fakat güncelleme de yok. Ne yapabilirim?

hiweyi hiweyi (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Kullanıcı yorumlarına baktım onlarda da aynı sorun varmış yani sen tek değilmişsin bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ama BlueStacks'ı bilgisayarına kurup onun içine de instagramı yükleye bilirsin BlueStacks uygulaması sanal android uygulamasıdır

    BlueStacks nedir? BlueStacks nasıl kullanılır?

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Microsoft Store üzerinden indirilen Instagram uygulaması telefondaki Instagram uygulaması ile aynı değil. Aynı özelliklere sahip değil.

      Bu sebepten aynı özellikleri arama. Instagram Windows uygulamasında pek çok eksik var. Sorun sende değil yani genel olarak Instagram Windows uygulaması yeterli değil.

      hakan hakan (15424)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Instagram Windows 10 uygulamasına destek vermiyor maalesef. Sırf insanlar yüzeysel olarak hesaplarına girip baksınlar diye yapılmış bir uygulama. Android uygulaması kadar donanımlı değil. Hepimizde böyle.

        omercik omercik (9418)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol