Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı ne işe yarar?

0

Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı ne işe yarar? Kaldırılması gerekir mi? Gerekli bir program mı? Bazen bilgisayarımı aşırı yavaşlatıyor. Bunun önüne geçebilir miyim?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı nedir?

    Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı Windows işletim sisteminin güvenliğini sağlayan, zararlı yazılımlara karşı bilgisayarı tarayan bir güvenlik yazılımıdır.

    Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı zaman zaman bilgisayarı otomatik olarak virüslere karşı tarar. Bu yazılım bir virüs temizleme yazılımıdır. Bulaşan zararlı yazılımları silebilir.

    Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı trojan, rootkit, virüs, backdoor, adware gibi pek çok zararlıya karşı etkili bir yazılımdır. Windows işletim sisteminin bütünleşik bir parçasıdır.  

    Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı  Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 işletim sistemlerindeki kötü niyetli yazılımları silmek için geliştirilmiştir bir araçtır.

    Microsoft düzenli olarak Microsoft Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı için güncelleme yayınlar. Bu güncellemeler Windows Update üzerinden bilgisayarınıza indirilir ve kurulur. Windows zaman zaman bu yazılımı otomatik çalıştırarak bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı tarar eğer tespit edebildiği bir zararlı bulursa bunu temizler.

    hakan hakan (15394)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol