Mobil Veri Nasıl Hızlandırılır ?

0

Ben turk telekom 10 gb internet kullaniyorum fakat indirme hizi veya online oyunlarda lag oluyor kisacasi mobil veri nasil hizlandirilir ? ( telefonum samsung galaxy note 3 rootlu ) ve hazir soru soruyorken sunu da soruyim ☺ vpn mobil veriyi fazla yer mi 😊 simdiden tesekkur ederim ( 2 sorumuda cevaplarsaniz sevinirim )

yardim1315 yardim1315 (37)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Galaxy Note 3 telefonların N9000 ve N9005 kod ile piyasaya sürülen iki ana modeli bulunur (Birde N9002 olarak bir ara model daha bulunur ama çift sim kart özellikli  bu model piyasada çok az mevcut olmuştur. Esası iki ana modeldir).

    Ana modellerden N9000 3 G mobil bağlantı hız destekidir, N9005 ise 4 G (LTE) mobil bağlantı hızını destekler.

    Ülkemizde Note 3 telefon piyasaya çıktığında bizde henüz 4 G (veya 4,5 G) mobil bağlantı yoktu ve bu sebeple sınırlarımız dahilinde piyasaya sürülen model sadece 3 G destekli model N9000 oldu. 

    Buna göre eğer senin telefon yurt dışından özel olarak gelmediyse/getirtilmediyse maalesef 4 G, 4,5 G desteklemez ve bu sebeple internet bağlantı hızı günümüzdeki telefon modellerinden daha yavaştır (3 G hıza sahiptir) ve bu hız herhangi bir yol veya usul ile artırılamaz.

    İkinci sorunun cevabıda bazı VPN bağlantılarında nispeten hız kaybı olabilir ama bu çok fazla olmaz (Özellikle ücretsiz VPN hizmetlerinde hız kayıpları ve sınırlandırmaları görülür).

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol