Modem ve Usb Wireless Adaptör Tavsiyesi

0

Yakında hipernete geçmeyi düşünüyorum hipernete uygun olarak 150-250 TL arası modem alıcamduvarlardan rahatlıkla geçip evin her tarafında rahatlıkla çeken güçlü sorun çıkarmayan modem tavsiyesi olarak hangilerini tavsiye edersiniz

Modem alırken nerelere dikkat etmek gerekir?

Modemi kasaya usb wireless adaptör bağlıyacam uygun fiyatlı iyi güçlü usb wireless adaptör hangileridir?

lion lion (595)
6 yıl önce sordu

  • Kardeşim hangi usb wirellesı alacağına birşey diyemem ama kendi tecrübemce inca alma ahmet5847 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Hipernet'e geçecekseniz ihtiyacınız VDSL destekli bir modem. TP-Link modem ve router'larından şahsen memnunum. Tavsiyem TD-W9970 VDSL modem olabilir. 

Masaüstü bilgisayarınızda Wi-Fi kullanmak içinde bir kablosuz adaptörüne ihtiyacınız var. Bunun için size Everest'in Ewn-687N adlı modelini öneririm.

Modem alırken dikkat etmeniz gerekenleri kendi bilgim dahilinde yazayım:

- İnternet servis sağlayıcıları genelde 72 ila 100 mbps hızında modemler verir kullanıcıya. 100 mbps'lik bir modem internetinizden tam olarak faydalanmanıza bir nebzede olsa imkansız kılar. Tavsiyem en az 300 mbps hız desteği olan bir modem olacaktır.

- Yeni bir modem almadan önce (şayet bilmiyorsanız) internet servis sağlayıcınızdan hattınızın ne olduğunu (ADSL, VDSL gibi) öğrenin ve seçiminizi ona göre yapın. Örneğin VDSL hat kullanıyorsanız VDSL desteği olan bir modem almak zorundasınız. Buna dikkat etmenizde fayda var. 

omercik omercik (9418)
6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol