Modemde kırmızı ışık yanıyor. Ne yapmalıyım? Tılgın modem www kırmızı ışık sorunu

0

Selamün aleyküm. Türk Telekom Tılgın modemim var. Ben oyun oynarken durduk yere internet gitti kapatıp açtım yine de düzelmedi. Resimde power ışığı kapalı olarak gözükmüş ama o da elektrik olmasına rağmen kırmızı yanıyor. POWER ışığı kırmızı yanıp sönerken, WWW ışığı da kırmızı sabit. Modem arayüzüne girdiğimde ise bağlantı yok çevrimdışı yazıyor.

Modemi fabrika ayarlarına döndürsem otomatik olarak tekrar her şeyi ayarlanır mı yoksa benim mi ayarlamam gerek? Benim ayarlamam gerekiyorsa da tam olarak neyi nasıl ayarlayacağım?

Yaşadığım modemde kırmızı ışık yanma sorunuyla alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

brokropro123 brokropro123 (21)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    444 0 375

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Ben çocuğum ben arasam beni yine de dikkate alırlar mı? brokropro123 5 yıl önce
    • Babamı mı beklesem abi cevap verir misin? brokropro123 5 yıl önce
    • Babanı beklemelisin. Zira abonelikle alakalı bazı sorular sorarlar sen onlara cevap veremezsin. Cevap alamayıncada seni muhatap almazlar, yardımcı olmazlar, arıza kaydı olusturmazlar. Ama istersen yine bir dene, bir şey kaybetmezsin. Olursa belki anlayışlı biride çıkabilir karşına @brokropro123 temmuz 5 yıl önce
    • Mekandaki telefon kablosunu ve varsa splitter'ıda (ev telefonu ile modemi birbirinden ayıran parca) kontrol et, belki telefon kablosu yerinden çıkmıştır yada kopmuştur falan... @brokropro123 temmuz 5 yıl önce

    0

    Merhaba kardeşim öncelikle sitemize hoş geldin. Yaşadığın modemde kırmızı ışık yanma sorunu internet servis sağlayıcısından kaynaklı yüksek ihtimalle. 444 0 375 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini, annen ya da baban farketmez arayıp problemi iletebilirler.

    Bu arada açtığın konuda ufak bir düzenleme yapıldı. Uzmanim.net'te bundan sonraki soracağın soruları da tıpkı bu şekilde dikkat ederek düzenli tertipli bir şekilde sormanı ümit ediyoruz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol