Monitör alan dışı hatası çözümü nedir?

0

Bilgisayarın çözünürlük ayarını değiştirdim ve alan dışı hatası verdi geride alamadım ekran öyle kaldı pc yedinden başlattım fakat windows ekranından sonra alan dışı hatası gelmiyor yardımcı olurmusunuz? 

yunuskara yunuskara (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayarını güvenli modda açıp (hangi sürüm windows kullandığını belirtsen iyi olurdu) tekrardan ekran çözünürlüğünü ayarlayabilirsin: Bilgisayarımı güvenli modda nasıl başlatırım?

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Windows 10 ama F8 basıyorum güvenli mod gelmiyor ve bios ekranında sonra alan dışı hatası gelmiyor: ( yunuskara 5 yıl önce
    • Klavyede Shift tuşuna basarak ve basılı tutarak PC'yi yeniden başlat. Oradan (açılacak pencerelerden) Güvenli Mod'ada girebilirsin, diğer "Sorun Gider" seçeneklerinede ulaşırsın @yunuskara temmuz 5 yıl önce

    0

    Windows 10'da Güvenli Mod için klavyede Shift tuşuna basarak ve basılı tutarak PC'yi yeniden başlat. Oradan (açılacak pencerelerden) Güvenli Mod'ada girebilirsin, diğer "Sorun Gider" seçeneklerinede ulaşırsın. Olmazsa yine bunları yapabilmek için bir windows yükleme aygıtı (DVD veya flash bellek) kullanarak, bu aygıtlar ile PC'yi açarak ön yükleme sonrası bu imkanlara  / araçlara ulaşabilirsin. Mesela Sorun Giderme seçeneklerinden Sistem Geri Yüklemeyide kullanabilirsin (Diğer çözümü @alattin belirtmişti: Güvenli Mod'da çözünürlük ayarlarını eski haline getirmek..). Sistem geri yüklemesi hem senin çözünürlük problemini çözebilecektir hemde başka hallerde birçok diğer problemi..

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

     

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol