Monitör hoparlör Nasıl kullanılır

0


Elimde bir adet  ikey audio sr-8 mevcut nasıl kullanırım bilmiyorum anfiye mi ihtiyacım var ürünün linkini bırakıyorum https://www.amazon.in/iKey-Audio-M-505V2-5-Inch-Studio-Monitor/dp/B002JS1Z7S#immersive-view_1699263493696

melisa1ozarslan11 melisa1ozarslan11 (1)
5 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Yonka'nın sitesinde "Monitör hoparlör, profesyonel sahnelerde kullanımı şart haline gelmiş müzisyenin dinleme hoparlörüdür. Kendi içerisinde çeşit ve modellere ayrılan monitör hoparlörler, watt, inç (ebat), ses karakteri ve daha bir çok kritere göre birbirlerinden ayrılmış durumdadır. Genelde aktif yani amfili olan monitör hoparlörler, sahnenin yoğun gürültüsü göz önüne alındığında kesinlikle çok güçlü olmalıdır. Sahne de seslerin birbirine karışmaması ve her müzisyenin kendini özel olarak duyabilmesi için monitör hoparlörlerin önemi oldukça büyüktür." diye bir açıklama var. 

    iKey-Audio M-505V2 5-Inch Bi Amped Studio Monitor özelliklerine baktığımda türü "Aktif"  olarak görünüyor. Yani anfisi içinde, harici bir anfiye ihtiyacın yok. TRS girişi üzerindeb bağlayabilirsin.

    Hoparlör arkasında AC SELECT var. Aman dikkat! Bunun mutlaka şekebe voltajına ayarlanmış olması gerekiyor. Eğer Türkiye'de yaşıyobunun 220V olarak değiştirmen lazım.

     

    murat murat (12492)
    5 ay önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol