Monster klavye tek sayı olan f tuşları çalışmıyor f1 f3 f5 f7 f9 f11

0

Monster klavye tek sayı olan  f tuşları çalışmıyor f1 f3 f5 f7 f9 f11 başlıktada belirttiğim gibi klavyemde sadece bu tuşlar çalışmıyor,f5 çok kullanılan bir tuş bozulmuş olsa anlarım lakin f7 f11 gibi tuşları hiç kullanmıyorum sorun 4-5 aydır var,klavye sürücümü aygıt yöneticisinden güncellemeyi denedim en güncel sürümü kullanıyor olduğumu öğrendim nasıl çözebilirim bu sorunu?Yeni denediğim bir olayı yazmak istiyorum benim f5 tuşum çalışmıyor lakin f6 bastıktan sonra f5e basarsam çalışıyor :D aynı şey diğerleri için de geçerli f3 çalışmıyor ama f4 bastıktan sonra basarsam o da çalışıyor

okanyildiz okanyildiz (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    İnternette araştırdım ancak net bir şey bulamadım en iyisi müşteri hizmetlerine danışmak belki bilmediğimiz özellik vardır.

    hydra hydra (3800)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      f1 f3 f5 f7 f9 f11 tuşlarının yazılım sebebi ile çalışmadığını düşünmüyorum. Mutlaka sıvı teması gibi bir şey olmuştur.  Desen ki F tuşları çalışmıyor anlarım. 

      USB'den boot edilen bir Linux dağıtımı edin ve bilgisayarı bununla aç. Daha sonra F tuşlarını test et. En sağlıklı bu şekilde anlarsın. 

      Bir de klavye test programı ile dene: https://www.passmark.com/downloads/keytest.exe

      murat murat (12492)
      4 yıl önce cevaplandı

      • Maalesef çalışmıyor o tuşlar fakat eminim çalıştığından sadece işlev göstermiyor okanyildiz 4 yıl önce

      0

      sıvı teması olupta tuşlarda sorun olsaydı,konunun sonunda bahsettiğim ''1-esc''tuşlarına basınca hepsinin sorunsuz şekilde başka tuşları aktif ettiğini yazdım,bu tuşlar çalışmıyor değil bu tuşlar kendi görevlerini gerçekleştirmiyor

      okanyildiz okanyildiz (1)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Bu sorunu sadece sen yaşamıyorsun genel bir sorun monster bilgisayarlar da her hangi bir çözümü bulunmamakta varsa da ben bulamadım.Dilersen MONSTER'in müşteri hizmetleri ile bu konuyu konuşmanı öneriyorum.

        Monster Müşteri hizmetleri telefon numarası: 0850 255 11 11

        darkcrak darkcrak (5168)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol