n11.com 502 bad gateway hatası - 11 Kasım 2019

0

N11.com dan sipariş vermek istiyorum ama karşıma sürekli 502 bad gateway hatası çıkıyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    11.11 Tarihinde pek çok sitede özel indirimler oluyor (en azından adı böyle, gerçek indirim olmasa da)  Bu sebepten pek çok kişi bu sitelere giriş yapıyor. N11 gibi sitelerinde bazen sunucu alt yapısı yeterli gelmiyor ve çöküyor. 502 Bad Gateway de böyle bir hata. Basitçe sunuu çöktü demek. 

    Bu durumda siz bir şey yapamazsınız. Sitenin yöneticileri gerekli işlemleri yapmalı. Siz de bu durumda daha sonra deneyebilirsiniz.

    hakan hakan (15394)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      11.11 gibi dönemlerde pek çok kampanya düzenleyen alışveriş sitesi yaşanan yoğunluğu kaldıramıyor. Bu gibi durumlarda kullandıkları yük dengeleyiciler veya web sunucuları hata veriyor. Bu durumda yapılması gereken en iyi şey siteye tekrardan girip bakmak olmalı. Ara ara kontrol etmekte fayda var. Bunun dışında sorunu normal bir kullanıcı çözemez.

      alattin alattin (16984)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        502 bad gateway hatası ile ödeme sayfasında karşılaştım. Siparişi veremedim, sonra tekrar denediğimde bir sorunla karşılaşmadım.  Akşam saatlerinde sanırım daha da yoğun olacak. Bu saatlerde aldın aldın.

        Not: Açıkcası fiyatlarda da pek bir fark göremedim. Kupon olayını zaten hiç takip etmemiştim. Acil lazım olan bir ürünü aldım o da bugüne denk geldi.

        cemkara cemkara (4215)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol