N11.com dan kazandığım bonusu nasıl kullanabilirim?

0

Arkadaşlar n11.com sitesinden ürün aldım. 50 Tl bonus kazandım bu bonusu nasıl kullanacağım?

ahakan ahakan (100)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    N11 sitesinden normal alışverişini yap. Sepetinde Kupon Kullan diye bir bölüm var. Oradan Kuponları gör seçeneğini tıkla.

    Eğer kuponun alışverişinde geçerliyse aktif görünür ve kuponu kullan seçeneği aktif olur.

    Fakat N11 kuponlarında koşullar vardır. Mesela 300TL alışverişte kullanılabilir ya da sadece elektronik eşya için geçerlidir gibi. Buna dikkat et. Kuponu her alışverişte kullanamazsın. Bir de almak istediğin ürünün fiyatını mutlaka başka sitelerde de araştır. Bazen kupon kullandığında bile N11 daha pahalı olabiliyor.

    hakan hakan (15409)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Kupon 0 yazıyor. Ama bonus detaylarına girdiğimde 21 ve 29 u arasında kullanabileceğim yazıyor. Yani 21 inde mi aktif olacak kupon ahakan 6 yıl önce
    • @ahakan aynen dediğin gibi o tarihler arasında kuponu kullanabilirsin. 21 de girdiğinde aktif olacak. 29 son gün. hakan 6 yıl önce

    0

    Kazanılan Bonuslar kredi kartınız ile ilgilidir. Yani Banka İle anlaşması olduğu için muhtemelen Bonus kartınıza belli bir süre için Bonusunuz yüklenir. Sadece Bonus üye işyerlerinde harcama esnasında Bonusunuzu kullanabilirsiniz. Diğer Kuponlarınız n11 hesabınıza tanımlanır ve sepet aşamasında kuponları gör seçeneğine tıklamanız gerekir. Bunun yanında N11.com'un dağıttığı kuponlarıda kullanmanız mümkün. Tek yapmanız gereken kupon şartlarına dikkat etmenizdir.  

    serhandemir serhandemir (1)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol