n11.com'dan Office 365 alınır mı?

0

Crack kullanmak yerine n11.com'dan 6 TL'ye Office 365 almayı düşünüyorum. Yalnız bu kadar ucuz olması beni biraz düşündürdü. Office 365 lisansı n11'de neden bu kadar ucuz? Buna güvenebilir miyim?

n11.com veya hepsiburada gibi yerlerden Office satın almak mantıklı mı?

n11.com sitesinde gördüğüm office 365 linki

sevgikilinc sevgikilinc (22)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    N11'in kendisi güvenilir ama içindeki satıcıların güvenilirliği garanti edilemez. Ben senin yerinde olsam bu kadar ucuza Office falan almam. Güvenilir olduğunu hiç sanmıyorum.

    Office'in etkinleştirilme mantığı farklı. Windows lisansı aldığında sana mecbur bi lisans anahtarı gelmek zorundadır çünkü onu kurulum esnasında istenen yeri gireceksindir. Ama Office lisansı hesaba etkinleşir. Yani sen lisansını Microsoft hesabına etkinleştirirsin. Şimdi sen buradan Office 365'i satın aldığında sana lisans anahtarı mı gelecek yoksa lisanslanmış bir hesap mı gelecek? Satıcı sana ne gönderecek bu kesin değil.

    Bazı kurnazlar kendilerini Microsoft'a okul olarak gösteriyorlar. (Office öğrencilere ücretsiz) N11'den bu lisansı satın aldığınız zaman sizi sanki o okulun öğrencisiymiş gibi gösteriyorlar ve size kendiler mail ve şifre oluşturup onu gönderiyorlar. Yani bahsettiğin n11.com linkinden Office 365'i satın aldığın zaman sana çok yüksek ihtimalle Office lisans anahtarı gelmeyecek, lisanslanmış bir hesap gelecek.

    Sıradan bir Office lisansından farkı yok ama sen o hesabın yöneticisi değilsin. Adını bile değiştiremeyeceksin. Ayrıca yarın bir gün kapatıp gidebilme ihtimalleri de var. Yani anlayacağın bu güvensiz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      N11.com da satılan lisanslar OEM lisanslar. Normalde bu lisans türü bu şekilde satılamaz. Bilgisayar ile birlikte verilmelidir. Ama lisans orijinal mi, evet gerçek lisans. Sadece usül yönü ile sorun var. Sen aldığında bir sorun yaşar mısın?  Hayır yaşamazsın. Office uygulaması lisanslı olarak sorunsuz çalışır.

      hakan hakan (15409)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol