Need for Speed tam ekran yapma

0

Need for Speed oyunu tam ekran olmuyor. 

Need for Speed tam ekran nasıl yapılır?

Need for Speed tam ekran sorunu nasıl çözülür?

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Geçtiğimiz günlerde PC için çıkış yapan yeni Need for Speed bazı teknik sorunlar ile beraber geldi. Bu sorun Need for Speed'in bazı sistemlerde tam ekran olarak çalışamaması. Daha önceki Most Wanted 2012 ve Rivals sürümlerinde de tam ekran yapma sorunları yaşayan EA, yeni Need for Speed'in tam ekran sorunu hakkında açıklamalar yaptı. EA tarafından gelen açıklama oyuna en kısa zamanda bir güncelleme gelerek tam ekran sorununun çözüleceği yönünde.

    Tam ekran yapmak için Alt + Enter gibi klasik kombinasyonların da çalışmadığı Need for Speed'de, oyun içi FullScreen ayarı seçilse dahi tam ekran sorunu düzelmiyor. Bizde Need for Speed tam ekran sorununa güncelleme çıkana kadar geçici bir çözüm sağladık.

    Need for Speed tam ekran yapma

    Aşağıdaki adımlara geçmeden önce ilk olarak Need for Speed ve ekran kartınız için sürücü güncelleştirmeleri var ise yapın. Güncellemeleri yapmanıza rağmen Need for Speed tam ekran sorunu devam ediyorsa aşağıdaki adımları uygulayın.

    1. Fullscreenizer programını linke tıklayarak indirin ve kurun.
    2. Programı kurduktan sonra Need for Speed'i çalıştırın.
    3. Oyun normal olarak tam ekran açılmayacaktır. Alt + Tab kombinasyonunu kullanarak programın olduğu dizine gelin ve Fullscreenizer ı çalıştırın.
    4. Son olarak menüden Need for Speed'i seçin ve Fullscrenize seçeneğine tıklayın.

    Need for Speed tam ekran sorunu çözümünü maalesef oyuna her girişinizde tekrarlamanız gerekiyor. Need for Speed tam ekran sorunu için yayınladığımız çözümün geçiçi bir yol olduğunu söyleyelim. Bir sonraki Need for Speed güncellemesi ile tam ekran sorunu kesin olarak çözülecektir.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      İNDİRME LİNKİ NERDE KARDEŞİM

       

      mete22 mete22 (1)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol