Nero ile yazdırma başarılı oluyor ama CD boş görünüyor

0

Merhaba arkadaşlar

 

Netten indirdiğim mp3 müzikleri cd ye yazdırmak istiyorum..Nero ile yazdırmaya kalktığımda ilk başta (Yazım başarısız oldu) şeklinde hata verdi..Sonradan yazma hızını düşürerek denedim..Bu seferde (Yazım başarılı oldu) diyor..Lakin,cd yi tekrar taktığımda içerisinde hiçbir şey yok,Yani (Boş cd) olarak gözüküyor..Bu hatanın sebebi ne olabilir ?

 

Not:Kullandığım cd (Princo) tertemiz,hemde 2 cd ilede denedim,pc mi 2 günde bir temizler ve taratırım,yani virüs yoktur....Ayrıca farklı versiyonlarda 2 ayrı nero programında denediğimi ve ayrıcada pc nin kendi ana yazdırma yöntemini denediğimi belirtmek isterim.Netice aynı

kullanici323318 kullanici323318 (26)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    aygıt yöneticisinden kontrol  edin sarı üçgen içide (!) ünlem işaretli bir şey gözüküyor mu, varsa böyle birşey bunu tıklayıp sürücüsünü güncelleyin.

    diğer bir ihtimal de eğer CD/DVD Writer 'iniz çok eskiyse cihazın lensi ömrünü tamamlamış olabilir

    bu sorunu ben de yaşamıştım eskiden, Cheetah DVD Burner programı ile sorunsuz CD yazmıştım deneyebilirsiniz.

    muvel muvel (332)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Olmadı hocam..Sunduğunuz önerileri uyguladım!

       

      Yaptıklarım....Önce dediğiniz gibi aygıt yöneticisinden tüm sürücüleri vs kontrol ettim.Herhangi bir ünlem işareti görünmemesine rağmen,yinede güncelleme yoluna başvurdum,Lakin (Bu sürücünüz zaten güncel durumda) mesajını aldım!

      Daha sonra sunmuş olduğunuz programı yükledim (Cheetah Dvd Burner) ve boş cd takarak yazdırmaya çalıştım..Bu program cd ye 100 mb kadar bi şeyler yazdıktan sonra (Error) hatası vererek cd yi dışarı attı..Fakat cd ye 100 mb yazmasına rağmen pc ye taktığımda yine cd boş görünüyor..Neticede boş cd telef oldu gitti...1 - 2 cd önemli değil,denemekten kaçınmam,lakin bu enteresan sorun nedir onu çözemedim!

      Ya,pc lerde zaman zaman karşılaşılan insanı adeta delirten enteresan bir sorunla karşı karşıyayım..Yada son ihtimal kalıyor o da artık bizim (CD  / DVD Writer) Miadını doldurarak güme gitti!

      Dediğim gibi 3 - 5 cd de harcarız veya yeni bir (CD/ DVD Writer) da alırız sıkıntı yok..ama işte insanın kafasını kurcalayan şey,acaba sıkıntı gerçekten bumu sorun bundanmı kaynaklanıyor!

       

      Neyse hocam..Ben size alaka ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim..İyi günler

      kullanici323318 kullanici323318 (26)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol