NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID hatası alıyorum

0

İyi günler 
Ben internet üzerinden online bir ders satın aldım daha önce bir çok arkadaşımın da sorunsuz bir şekilde kullandığı bir siteden. Bu siteden uygulama tarzı bir şey indirmemiz için mail ile bir link geldi fakat linke tıkladığımda NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID hatası aldım ve site açılmadı daha sonra aşağısından siteye güveni seçtim fakat bu sefer beni modemin ara yüzüne yönlendirip 

You can not access to broadband. You can get some information below:
The link status is up. Please enter the "Internet->WAN" to check the config.  uyarısı verdi.
Daha sonra ben bilgisayara kendi telefonumun mobil verisi ile bağlandım ve hiçbir uyarı vermeden indirme işlemini yaptı ve masaüstüne inen yönlendirici sayesinde girdiğim dersleri dinleyebildim fakat modemle evin internetine bağlandığımda yine aynı sorun yaşanıyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba. Şimiden teşekkürler.

eylulozden eylulozden (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Aldığınız NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID hatası genelde sitelerdeki güvenlik sertifikası ile alakalı sorunlardan dolayı alınan bir hata.  You can not access to broadband. ise bambaşka.  Modemin internete erişiminde sorun olduğuna dair bir hata. Eğer discord kullanıyorsanız bu durumu uzaktan kontrol etmek isterim. Daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum.  Discord adresimiz: https://discord.com/invite/Z2fvsFsWPg

    Modem arayüzüne yönlendiğinizde başka sitelere girebiliyor musunuz bunu kontrol edin. Bir de modem üzerinde hangi ışıklar yanıyor bunu not alın bizimle paylaşın.

    alattin alattin (16999)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhabalar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. 
      Bu genişbant hatasını daha önce internetimde kopmalar olduğu dönem sık yaşıyordum fakar o sorun çözüldü. Sadece bu siteye girerken sorun oluyor şuan. Önce sertifika hatası alıyorum ardından siteye devam et dediğimde broadband hatası alıyorum bu hata sırasında başka hiçbir sitede veya internetimde bir sıkıntı yaşanmıyor. Zaten bu hatayı da sadece modemle bağlandığımda alıyorum vınn ve mobil internetimi bağladığımda sertifika hatası bile almadan site açılıyor. Discorda da yazdım sorunumu tekrar :) 

      eylulozden eylulozden (1)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol