Netflix ödeme yöntemi ve paket seçimi

0

Netflix deneme sürümünde, ödeme yöntemi seçeceğim. Ama, bir sorun var. İninal kart geçerli mi? Ve ininal kartta para yok. İçinden para çeker mi? Ve deneme sürümü bitince, hesap açarsam yeniden ödeme yöntemi ve paket seçebilir miyim? Mesela, deneme sürümünde SD paketi seçsem, 1 ay sonra HD pakete geçebilir miyim? 

ebuhasan ebuhasan (30)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    İstediğin zaman istediğin pakete geçebilirsin. Zaten "deneme sürümü" dediğimiz olay bunun için vardır. İnsanlar paketleri denesin ve süre sonunda hangisinin daha iyi olduğuna karar verip istedikleri zaman farklı paketlere geçsinler diye.

    Dert etme, istediğin zaman SD paketinden HD kalite paketine geçebilirsin. Zaten orada hesap ayarlarında paketler bölümünde yükseltme seçeneği var. Oradan işlemleri yapabiliyorsun.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      ininal  kart bir MasterCard. Bu sebepten normal bir kredi kartının geçerli olduğu her yerde geçer. ininal  kartta para yoksa bundan para çekemez.  Deneme sürümünden sonra paket değiştirebileceğini düşünüyorum. Sonuçta parasını ödedikten sonra SD'den HD'ye elbette geçebilirsin. Ödeme yöntemini de istediğin zaman değiştirebilirsin.

      hakan hakan (15394)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol