Nişanlım mspy diye ücretli bir uygulamayı telefonuma yükledi. Ve çok güvenli olduğunu söyledi. Güvenli midir gerçekten?

0

Nişanlım  mspy diye ücretli bir uygulamayı telefonuma yükledi. Ve çok güvenli olduğunu söyledi. Güvenli midir gerçekten?

Anonim Anonim (156)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    MSpy ticari olarak satılan telefon takip ve izleme yazılımıdır. Kısaca telefon için bir casus yazılımdır.  Casus yazılımlara doğası gereği güvenilir demek doğru değil. Yanlış yapılandırılan bir casus yazılım telefonu başkalarının saldırılarına maruz bırakabilir.

    Nişanlınız telefonunuza Mspy yükleyerek sizin telefonda yaptığınız tüm aktiviteleri  (anlık konumunuz, whatsapp, instagram yazışmalarınız, sms gönderileriniz, aramalarınız, fotoğraf ve videolarınız) izleyebilir. Yni telefonun başına, telefon elinizdeyken yaptığınız her şeyi dilediği zaman yapabilir. Telefona MSpy yüklemek telefonu saldırılara açık hale getirebilir. 

    Bankacılık işlemleriniz, kullandığınız parolalar risk altına girer. 

    alattin alattin (16984)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Daha nişan aşamasında böyle "kontrolcü" ve "güvensiz" davranıyorsa hiç evlenme. Şanslıymışsın.  Evlendikten sonra başına gelse daha büyük sıkıntı.  Bir ömür böyle biriyle geçmez. Sen uygulamayı değil de nişanlını bir gözden geçir. Bu daha sağlıklı olur. Sana daha "güvenli" bir nişanlı lazım.

      hakan hakan (15394)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol