No command android hatasının çözümü nedir?

0

Android telefonum açıldığında ekranda sadece No command yazıyor. Tuşlara basmama rağmen hiç bir etkileşim olmuyor.  Android No command hatasının çözümü nedir?

alattin alattin (16984)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Android No command hatasının çözümü nedir?

    No Command komut yok anlamına gelmektedir. Android telefonunuz bu ekranda sizden bir komut girmenizi beklemektedir.

    Telefonunuz ilk açıldığı anda Android simgesi olan bir ekranda No command yazarak bekliyorsa Android Kurtarma ekranına giriş yapmış demektir. Genelde android telefonlarda Ses Açma Tuşu ve Açma / Kapama düğmelerine aynı anda basılı tutarak telefon açıldığında Android Recovery (Android Kurtarma) ekranı açılır.

    No command hatası aslında bir hat değildir. No command çözümü için kurtarma ekranına geçmek ve buradan telefonu yeniden başlatarak No command hatasından kurtulmak mümkündür.

    Eğer Android Kurtarma ekranına girmek istiyorsanız No command ekranında tekrardan ses açma ve açma / kapama düğmesine basın. Bu defa karşınıza Kurtarma Ekranı seçenekleri gelecektir.  Android Recovery ekranında ses kısma tuşu ile şu seçeneğin üzerine gelin

    • Reboot System now (şimdi telefonu / sistemi yeniden başlat)

    sonra tekrardan açma / kapatma düğmesine basın ve işlemi onaylayın.

    Bu seçenek dışında no command ekranından çıkmak için yine Android Recovery ekranında Power Off (Telefonu Kapat) seçeneği ile telefonu tamamen kapatabilirsiniz. Yine ses kısma tuşu ile bu menüde gezinebilir ve açma / kapama ile yaptığınız işlemi onaylayabilirsiniz.

    Bazı telefon markalarında, özellikle Samsung gibi, No command hatası alıyorsanız telefonda sadece  açma / kapama düğmesine basmak Recovery menüsüne ulaşmak için yeterlidir.

    No command penceresi ilk defa karşınıza geliyorsa yanlışlıkla bu ekrana girmiş olabilirsiniz. Telefonu yeniden başlattığınızda sorun düzelecektir.

    Elbette Daha farklı işlemler için Recovery ekranına ulaşmak istiyorsanız yine yukarıda bahsettiğim şekilde No command ekranından Recovery ekranına geçebilirsiniz. Recovery ekranında telefonu fabrika ayarlarına döndürmek, telefona yeni rom yüklemek gibi işlemler yapmak mümkündür.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol