Notebook cihazıma görüntü gelmiyor, sorun nedir?

0

Link kaldırılmıştır. / uzmanim.net kurallarına uymayan içerik.

Arkadaşlar açıyorum görüntü yok. Linkteki yöntemi uyguladım bir daha arıza yapar mı? Acil yardı. Şu an böyle çalışıyor kullanıyorum problem tekrar olur mu ?

 

 

kullanici25513 kullanici25513 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    O linkte yazılanların tamamı saçma ve kesinlikle denenmemesi gereken şeyler. Mazallah anakart, ekran kartı bu donanımlar bir daha kullanılamaz hale gelebilir. Eğer @kullanici25513 bu bigiyi veren linki başka bir hesapla buraya koymadıysa onun PC'sindeki düzelme kesinlikle tesadüftür; düzelmenin uyguladığını belirttiği (?) işlemle alakası yoktur.Ayrıca uzmanım.net kuralları gereğince başka linklerdeki çözümler doğrudan verilmemeli, orjinal çözümler üretilmeye gayret edilmelidir (En azından orjinal ifadelerle dillendirilmelidir.).

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Adımları uygulamış olduğunuz sitede bu sorunuzu sormanız sizce daha mantıklı olmaz mı?

      Başka sitede uygulamış olduğunuz adımları uzmanim.net'de sorgulayamazsınız. Bu yüzden vermiş olduğunuz linki siliyorum. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda uzmanim.net'de soru sorabilirsiniz. Bizim vermiş olduğumuz cevaplar sonucunda kafanıza takılan bir durum olursa elbette sorunuzu sorabilirsiniz. Malum sitede yapmış olduğunuz işlemler onların sorumluluğundadır.

      brsozl brsozl (1961)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol