Notebookumu temizledim açılmıyor

0

Bugün asus 541u modelli notebookumu temizledim. Parçalarının hepsini çıkartıp. İşlemciye termal macun sürdüm. Sonra bütün parçalarını olduğu gibi geri taktım. Kablolarını falan da taktım fakat power tuşyna basınca açılmadı. Kontrol etmekiçin kabloları gözden geçirdim fakat bir sorun göremedim. Yalnızca klavyenin kablosunun olduğu soket yarı yarıya açılıyor. Tekrar takınca yine açılıyor. Bu işlemi yaparken bataryayı çıkarmadım ondan olabilir mi acaba? Şimdiden yanıtlarınızı bekliyorum. 

heroemiya heroemiya (3)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Benimde bilgisayarımda böyle bir sorun olmuştu tüm kabloları taktım ettim fakat açılmamıştı bana sorarsan tekrardan baştan sök tekrardan emin olarak her işlemi yap ben hatta termal macunu silip tekrardan sürmüştüm.

    Bataryayı çıkartmadım diyorsun yani statik elektrik ile ankartta bir kısa devre olmuş olabilir veya statik elektrik bolaştılamıyor olabilir bana sorarsan bataryayı çıkart ve açmayı dene 

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Notebook temizlerken bataryayı çıkartmayarak çok büyük hata yapmışsın. RAM ve kablolarının tam takılı olduğundan emin olmak gerekiyor. Bunu bir kaç defa kontrol et. Eğer bunları yaptım diyorsan buradan önerilebilecek pek bir şey yok. Notebook un servise gitmesi gerekir.

      murat murat (12492)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Yeni bir şey fark ettim. Bilgisayarı şarza takıp açmayı denedim ve jarj oluyor. Bilgisayarı açmaya çalışınca ekran geliyor ama ilkaçılışta aniden kapandı. 2.ye şarjda açınca kapanmadı ve çalılır durumda. Ancak fişi çıkartınca aniden kapanıyor. Bilgisayarekranında%100dolu yazıyor

        heroemiya heroemiya (3)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol