Now.gg wallet nedir? Virüs ya da zararlı yazılım mı?

0

Bilgisayarımda masaüstünde now.gg wallet adında bir uygulama görünmeye başladı. Ben daha önce now.gg wallet adında bir program yüklemedim. Kendi kendine bir anda masaüstünde now.gg wallet simgesi geldi. now.gg wallet nedir? now.gg wallet virüs ya da zararlı bir yazılım mı?

Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    now gg wallet bir kripto cüzdan uygulamasıdır. Bilgisayarınıza son dönemde  BlueStacks uygulaması yüklediyseniz  BlueStacks  ile birlikte now gg wallet uygulaması da yüklenmiş demektir.

     BlueStacks  kurulum sırasında now gg wallet uygulamasının yüklenmesine dair bir soru sormuyor ve otomatik olarak now gg wallet uygulamasını yüklüyor.

    Aslında BlueStacks, now.gg  şirketinin bir parçası. Now.GG şirketi bir bulut tabanlı mobil oyun platformu. now.gg üzerinde 1000'den fazla ücretsiz oyun bulunuyor. Detaylı bilgi https://now.gg/ adresinden alınabilir.

    Daha önce BlueStack now gg wallet uygulamasını dağıtmıyordu. Aslında bu uygulama yeni bir uygulama ve şuada BlueStack yükleyen kullanıcılara otomatik olarak now gg wallet uygulaması da yükleniyor.

    now gg wallet nedir?

    now gg wallet bir kripto para cüzdanı. now gg wallet ile token alıp göndermek mümkün. Aynı zamanda now gg wallet ile ödüller kazanmak da mümkün. Bazı oyunlardan kazanılan tokenler now gg wallet cüzdanı üzerinde saklanabiliyor.

    now gg wallet güveli bir uygulama ve now gg wallet virüs ya da zararlı bir yazılım değil.

    now gg wallet uygulaması "C:\Users\[Kullanıcı Adı]\AppData\Local\Programs\nowgg-wallet\" yolu altında now.gg wallet.exe uygulama dosyası olarak bulunuyor.

    now gg wallet nasıl kaldırılır?

    now gg wallet kaldırmak için dilerseniz Programlar ve Özellikleri kullanabilirsiniz. Ayrıca C:\Users\[Kullanıcı Adı]\AppData\Local\Programs\nowgg-wallet\" altındaki  Uninstall now.gg wallet.exe dosyası çift tıklarak now gg wallet kaldırma işlemi başlatılabilir.

     

    alattin alattin (16984)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol