Nox App Player işlemci çekirdeğini arttıramıyorum

0

Nox Player kullanmaya başladım daha daha performanslı çalışması için "Settings" kısmından "Performance Settings" kısmına girdiğimde 4 çekirdikli işlemciye sahip olmama rağmen "Custom" kısmını seçip 2-3 yazıyorum fakat sadece 1 çekirdek kullanabiliyorum.NoxPlayer'i başlattığımda 1 çekirdekli olarak gözüküyor bunun için ne yapılmalı ?

bcsevimli bcsevimli (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    4 çekirdekli işlemciniz var ama bunu ağırlıklı olarak bilgisayarınızın da kullanması gerekli. O yüzden sadece 1 çekirdek seçmenize izin veriyor olabilir. Nox App Player bilgisayar özelliklerinize göre kendini ayarlar zaten. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok aslında.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      işlemcini yazarsan kaç çekirdeği var daha iyi anlarız. Normalde kaç çekirdeğin varsa onu kullanabiliyor olman gerekir.  Nox player buna izin veriyor.

      Core ve Threat olayını karıştırıyor olabilir misin? Örneğin benim pc 4 core 8 threat.  İşlemcinin modelini yazarsan daha iyi olur.  Ayrıca Performance Settings > High bölümünde kaç core gösteriyor? Burada zaman kaç çekirdeğin varda onu gösterir.

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

      • İşlemci : AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz > dxdiag kısmında işlemci bölümünde yazan bu Performance Settings>High bölümünde yazan ise 1 core CPU, 2048 MB Memory yazmaktadır. bcsevimli 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol