nvidia canlı destekten atılan link

0

merheba arkadaşlar nvidia ile canlı destekle iletişime geçtim nvidia saçmaladığının farkındamı yazdım yazıştığım kişi bir link attı ekranın sol üst köşesinde 

Updated 04/06/2018 11:16 AM  bu tarih yazıyor altındada bu yazıyor 

Effective April 2018, Game Ready Driver upgrades, including performance enhancements, new features, and bug fixes, will be available only on Kepler, Maxwell, and Pascal series GPUs.  Critical security updates will be available on Fermi series GPUs through January 2019.  A complete list of Fermi series GeForce GPUs can be found here.

türkçesi

Nisan 2018'den itibaren geçerli olmak üzere, performans iyileştirmeleri, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri de dahil olmak üzere Game Ready Driver yükseltmeleri yalnızca Kepler, Maxwell ve Pascal serisi GPU'larda sunulacak. Kritik güvenlik güncellemeleri, Ocak 2019'a kadar Fermi serisi GPU'larda sunulacak. Fermi serisi GeForce GPU'ların tam listesi burada bulunabilir.
burda ne demek istiyor listede benim ekran kartımda var
gorele28 gorele28 (387)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Yani diyor ki Fermi serisi ekran kartları artık sadece güvenlik güncellemesi alacak. O da 2019 yılına kadar. Kısaca bunu demiş NVIDIA canlı destek yetklisi.

    Ayrıca bir insan "nvidia saçmaladığının farkındamı" sorusuna ne cevap verebilir ki? Uygun bir dille açıklamış durumu gördüğüm kadarıyla.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Canlı destek elemanı seni başından savmış. Ayrıca sorduğun soruya bir cevap veremez. O insan nvidia'ın bir çalışanı, "kusura bakmayın bizim yöneticiler de eşşeklik etmiş, valla kardeş ben olsam desteği hiç kesmezdim" diye cevap verecek hali yok.

      Bu durum herkesin başına zamanla gelir. Ben de isterim her aldığım elektronik cihaza olan destek sonsuza kadar devam etsin.

      Nvidia Geforce 635 6 sene önce piyasaya sürülmüş. Aslına bakarsan oldukça eski bir kart.

      murat murat (12492)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol