Nvidia ekran karti bir sorun ile karsilasti ve durduruldu.

0

Nvidia GeForce GT 745M ekran karti kullaniyorum.

Toshiba Satellite p50-a-14r Bilgisayarim var. aldigimda hic bir sorun yoktu. Fakat zaman gectikce sorunlar olusmaya basladi. Hepsi ekran kartiyla ilgili sanirim. 

Surekli olarak ekran kartini ve GeForce Experince i guncel tutuyorrum. Fakat sonradan bir sorun basladi. Su sekilde...

Oyun oynarken Fps im fazlasiyla yuksek oluyor. 80-90 kusur fps oyun oynarken 2-3 dk da bir yaklasik 5 sn icin birer saniye periyot ile fps 10-20 arasi degere dusuyordu. Yaklasik 1 yildir bu sorunla kullaniyordum. Duzeltebilmek icin driverin her surumunu elle tek tek kurdum. Defalarca formatladim. Servise verdim. Ama sorun yok diyip geri yolladilar. 

Idare ediyordum yine asiri bir problem olmuyordu.

Fakat su an yeni bir sorun olustu.

 

Bilgisayarin ekran karti sorunla karsilasti diyor.  Bilgisayari actigimda GeForce calismiyor. Nvidia denetim masasina giremiyorum. Experince i calistiramiyorum. Oyunlar ise en dusuk grafikte bile donmakla kalmayip 10-15dk sonra ekran karti hatasiyla beraber kapaniyor.

 

Bunu duzeltmek icin burayada baktim benzer sorun yasayanlar var. Hatta 4 cozum sunulmus. En son a ise bios ayarlarini 0 lama denilmis. Hepsini yaptim duzelmedi en son biosuda 0 ladim. Fakat sonucta bir degisiklim alamadim. Bilgisayarim halen ekran kartini görmüyor. 

Su an bilgisayarim yeni acildi. Ve yaptigim rek sey Nvidia GeForce Driver i yeniden kurmak oldu. Ardindan yeniden baslattim fakat halen sorun yasiyorum. Çözümü nedir?

mkurtt mkurtt (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 0 Cevap


    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol