Ok.ru açılmıyor

0

Ok.ru site dunden beri acilmiyor kulanilmiyor. bu site ulaşılamıyor indirdim uygulamada orasi da çalışmıyor sadece ok.ru diğer i herşey çalışıyor. Ok.ru neden açılmıyor?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 7 Cevap


    0

    BTK üzerinden yasaklı siteleri sorgulama ekranı var:https://internet2.btk.gov.tr/sitesorgu/  Oradan sorgulamak istediğimde IP/Domain/Url alanı hatalı. dedi. Muhtemelen BTK OK.RU diye bir site olamayacağını düşünüyor. Basit bir yazılımcı hatası.  IP adreslerini sorguladım IP üzerinde bir engel görünmüyor. Bu ara da ben de Türk Telekom ADSL kullanıyorum ve ben de OK.RU sitesie giremiyorum.

    Asya, Avrupa ve Amerika gibi farklı lokasyon VPN sunucular üzerinden ok.ru sitesi açılıyor. Görünüşe göre sorun Türkiye / Türk Telekom kaynaklı.

    Ayrıca Vodafone Superonline üzerinde bir sorun yok.  Vodafone ile ok.ru açılıyor.

    Güncelleme:(31 Aralık 2019) 
    OK.Ru desteğine durumu bildirdim. Sorunun farkındayız bizden kaynaklı bir sorun yok. Görünen o ki servis sağlayıcınız (Türk Telekom, Superonline..) kaynaklı bir sorun var. Sorunu ancak onlar çözebilir diye cevap geldi.

    Görünen o ki Ok.ru sitesi de engellenen sitelere arasına girdi.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

    • ok.ru kısaltılmış giriş adresi,onu tanımaya bilir.odnoklassniki.ru yazsanız kontrol edebilirsiniz.ben kontrol ettim az önce ''Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.'' arkhangel 4 yıl önce

    0

    Ben de kontrol ettim. ok.ru sitesi açılmıyor. Fakat VPN ile girmek mümkün. Opera VPN ile OK.RU sitesi açılıyor. Ya da farklı VPn kullanabilirsin. Şuan engellenip engellenmediğine dair bir bilgi yok.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

    0

    ok.ru kısaltılmış giriş adresi,onu tanımaya bilir.odnoklassniki.ru yazsanız kontrol edebilirsiniz.ben kontrol ettim az önce ''Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.''

    arkhangel arkhangel (1)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Tesekkurler bilgilendirme icin alattin 4 yıl önce
    • http://odnoklassniki.ru/ adresi otomatik ok.ru ya yönleniyor. Engelleme geldiyse ok.ru adresine gelmiştir. BTK http://odnoklassniki.ru/ adresine koymamıştır. Zaten genelde IP adresleri üzerinden de engelleme geliyor. hakan 4 yıl önce

    0

    Bende giremiyorum ttneti aradım bir çözüm bulamadılar.Gezginler sitesinden  ultrasurf diye bir program var onu indirirseniz vpn adresini degiştiriyor o zaman giriş yapabiliyorsunuz.İyi eğlenceler 

    menzo7504 menzo7504 (1)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Superonline ile de artık girmek mümkün değil. Bir engelleme söz konusu olabilir. Servis sağlayıcılar tek tek engelliyor sanırım. Az önce denediğimde Superonline bağlantı ile de girmek mümkün olmadı. Vodafone Mobil ile erişim hâlâ mümkün. 

      VPN ile girmek gerekecek gibi görünüyor.

      hakan hakan (15409)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        google yazınca çıkıyor amma girmiyor.

        erctn erctn (1)
        4 yıl önce cevaplandı

          0

          TürkNet sorunsuz giriyor.

          hasanalpcan hasanalpcan (33)
          4 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol