Onarım merkezine gönderildi ne demek?

0

Merhaba. iPhone 6 kullanıcısıyım. 4 ağustos 2017'de ANTARES MEDİA MARKT'tan aldım bir kaç sorun olsada gayet güzel kullanıyordum ilk olarak parmak izi okuyucusunun geç algılamaya başladığını fark ettim uygulamalar arası geçişler donarak oluyordu vemüzik uygulaması şarkı başladığında arayüze dönünce şarkı duruyor ve uygulamaya girip tekrar başlatma hatasını fark ettim yinede iyi idaere ediyorodu fakat 12 mart 2018 sabahı telefonumun ön kamerasında ters hilal şeklinde ay'a benzer bir simge vardı daha sonra araştırarak ön kamera kayması olduğunu anladım ve media markt müşteri hizmetlerine giderek ürünü teslim ettim. internet üzerinden media markt sitesinden baktığımda işleminiz devam ediyor yazısıyla karşılaştım ve media markt müşteri hizmetlerini arıyarak öğrendiğimde KVK ANKARA teknik servisinde olduğunu söyledi. daha sonra kvk sitesinden onarım durumuna baktığımda "Cihaz Durumu: Apple Onarım Merkezine Gönderildi" yazdığını gördüm ve Apple müşteri hizmetlerini arıyarak detaylı bilgi aldım. Yetkili kişi telefonun KVK tarafından yapılamadığını ve Apple onarım servisine gönderildiğini söyledi. apple sıtesinden baktığım zaman servis istendi olarak gözüküyor. Durum nedir?

Onarım merkezine gönderildi ne anlama geliyor?

applekullanicisi applekullanicisi (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Durum gayet açık ve net. Mediamarkt önce KVK teknik servisine göndermiş, KVK da onaramayınca topu Apple'a atmış. Sana gerekli bilgi verilecektir muhtemelen.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Bildiğim kadarıyla tamiratı yapılamayan iphone telefonları yenisi ile değiştiriyorlar. O sebeple  Apple Onarım Merkezine gönderilmiş olmalı. Son kontrolu yapacaklar ve eğer gerekiyorsa (KVK tamiratını yapamadığına göre herhalde gerekecektir) değişim kararı vererek sana yeni cihaz gönderecekler. 

      Herhalde durum budur.

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Büyük ihtimal onarım merkezine göndermelerinin 2 sebebi olabilir kvk nın tamir etme seviyesini aşan bir sorunu olduğundan tamir etmeleri için merkeze gönderilmiştir ya da telefonun çöpe çıktığını gören kvk merkeze telefonun kullanıcıdan kaynakli bir sorun var mı diye denetlemesi için gönderilmiştir

        umuttt umuttt (207)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol