Online oyunlarda yüksek ping sorunu

0

-Evde sadece internete bağlı olan tek bir cihaz var oda bilgisayarım ama 150 değerlerine kadar ping     alıyorum bunun çözümü varmıdır ?

-Modemime bağlı olan cihazları nasıl engelleyebilirim ? hangi cihazlar bağlı ? onu nasıl öğrenirim ? modemimin durumu nasıl ? 

                                                                                                                               -Teşekkür Ederim..

 

lucas77 lucas77 (199)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    WTFast diye bir uygulama var online oyunlar için ping düşürme aracı. Onu bir dene istersen sorununu çözebilir. Ben Leauge of Legends için kullanmıştım sorunum çözüldü.

    Ayrıca modeminin arayüzüne girerek bağlı cihazları görebilirsin.

    Ve google play'de bir uygulama var fing diye. O da yardımcı olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam ağına bağlanan cihazları engelleme seçeneği de vardı.

    klovsk klovsk (25)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Modeme bağlanan hattı ve sabit telefon ayrıştırıcısı splitter kutusunu kontrol et, internet bağlantı bağdaştırıcısı sürücünü güncelle, çözüm olmazsa internet servis sağlayıcına telefon ederek onlardan çözüm iste.

      Bunları yapmadan önce kablosuz bağlanıyorsan birde kabloluyla dene ve ping değerlerine yeniden bak. İşletim sisteminde mevcut internet bağlantısı sorun giderme araçlarını çalıştır. Birde aynı ağda başka bir PC yada cep telefonuyla bağlanarak onlarlada test yap, hepsinin karşılaştırmalarını yap, problem kaynağını bunlardan alacağın sonuçlara göre değerlendir. Tüm bunlardan sonra gerekiyorsa sürücü güncellemesi yapar, internet servis sağlayıcına telefon edersin, onlardan çözüm istersin.

       

       

      temmuz temmuz (12505)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol