Oops, an error occurred Instagram sorunu - 14 Ocak 2020

0

Instagram'da aniden Oops, an error occurred hatası almaya başladım. Sorunun sebebi ne olabilir? Instagram'a giremiyorum. Beyaz ekran üzerinde Oops, an error occurred hatası alıyorum.

alattin alattin (16999)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    14 Ocak 2020 tarihinde Unfollower yani Takibi bırakanlar türü uygulama kullanan Instagram kullanıcıları hesaplarına erişememeye başladılar. Görünen o ki  bu tür uygulamalar kullanan kullanıcıların hesapları Instagram tarafından banlandı yani engellendi.

    Eğer siz de instagram'a girerken beyaz ekran üzerinde Oops, an error occurred hatası alıyorsanız hesabınız engellendi demektir.  Bu engel geçici de olabilir kalıcı da bunu kimse bilemez.

    Eğer geçici bir engelse 15 gün içinde tekrar hesabınıza erişebilirsiniz. Kalıcı bir engelse tekrar o hesaba erişemezsiniz. Sayfanıza erişim engellenir de daha sonra ilerleyen zamanlarda hesabınız kapabılır.

    Şuan için instagram beyaz ekran Oops, an error occurred hatası alan kullanıcıların tek yapabilecekleri beklemek. Bu sırada unfollowers apk , takibi bırakanlar apk yükleyen varsa mutlaka bu uygulamaları kaldırsın ve telefonunu virüs taramasıdan geçirsin.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol