Open Office Programı

0

Open Office programı nasıl bir office progrmıdır kullanışlımıdır güvenilirmidir?

Kendi sitesinden indirdim virüs barındırır mı ? 

abdulbaki abdulbaki (75)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Open Office açık kaynak kodlu (bu tür programlar virüs bulundurmaz, zaten bunlara virüs bulaştırılsa bile kolaylıkla tespit imkanı olur ve ücretsiz/serbest lisanslı olurlar), ve cracklı Microsoft ürünlerine göre çok daha güvenilir bir office programıdır; bilişim dünyasında yaygın kullanımlı, Türkçe dil desteğine sahip, Microsoft Office programlarının bütün temel fonksiyonlarını sağlayan kullanımıda kolay ve anlaşılır bir programdır.

    Resmi sitesinden download'ını güvenerek sistemine yükleyebilir ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ayrıca bunun tercihini sana özellikle tavsiye ediyorum. Microsoft Office programlarına dünyanın parasını vermek çok akıl karı değil. Böyle olunca cracklı Microsoft Office ürünlerine göre normal bir kullanıcı için aynı fonksiyonları sağlayan Open Office tercihi daha doğru ve rasyonel olur.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • 1 yıldır kullanıyorum. iki kez verilerim silindi. şu an açmaya çalıştığımda "metin içe aktarma" diye yeni bir sayfa açılıyor. tamam dediğimde sayfanın başından sonuna "############" işaretleri çıkıyor. erguncelik 4 yıl önce

    0

    Açık kaynak olduğundan gelişmeye ve geliştirilmeye açık bir proje. Resmi sitesinden indireceğiniz taktirde herhangi bir virüs veya bir başka sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Daha öncesinde OpenOffice kullanmadım açıkçası. Denemekte fayda var tabii. Benim size önerebileceğim yine bir açık kaynak geliştirme olanLibreOffice programı. Microsoft Office programlarına alışkınsanız pek de yabancılık çekmiyorsunuz.

    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol