Otomatik ekran görüntüsü alıp kaydeden program var mı?

0

Bana öyle bir program lazım ki film izlerken ayarladığım tuşa basınca anında ss alıp belirlediğim yere kaydetmeli. Böyle bir program mevcut mu?

treajen treajen (43)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    FRAPS işini görür.

    FRAPS ı aç, aşağıdaki görselde Screen Capture Hotkey kısmı var oraya bir tuş ata, F9 veya F10 olsun, bu tuşa basınca ekran görüntüsü alır.

    fraps ile ilgili görsel sonucu

    Bu kısımda FPS gösterme yeri.Overlay Corner kısmından Sağ üst köşedeki oval şeklindeki  kutucuğu işaretlerseniz FPS niz oyunda veya film izlerken SAĞ ÜST Köşede görünür, Overlay Hotkey kısmındaki tuşu ve Benchmarking Hotkey kısmındnaki tuşu ellemenize gerek yoktur.

    fraps ile ilgili görsel sonucu

    Bu kısımda video çekmek için yapılmış kısım burdan Video Capture Hotkey kısmına tuş atarsanız oyunda o tuşa basınca video kayıt işlemi başlar, aynı işlem VLC'de video izlerken veya internetten video izlerken olur. Sound Capture Settings ise ses kaydetme kısmı, Record Win7 Sound kısmı Windowsunuzdaki sesleri kaydeder yani oyun oynarken silah sıktınız diyelim kaydeder ama eğer buna tıklamazsanız yani kapalı kalırsa bu video çekerken ses kaydetmez yanındaki Stereo ve Multichannel kutucukları var bu kutucuklardaki işaretlemeniz gereken kısım MultiChannel ben MultiChannel kısmına tıklayıp video çekiyorum. aşağıdaki Record External input kısmı ise Kendi sesinizi kaydetme kutucuğudur, yani siz bu kutucuğu işaretlerseniz bilgisayarınıza takılı olan mikrofon dan ses alır yani sizin sesinizi kaydeder. aşağıda Video Capture Settings var Bu kısım FPS kısmı 60 FPS e tıklarsanız 60 FPS in üzerine çıkmaz eğer PC nizin performansı düşükse 60 FPS e tıklasanız bile 20 FPS, 10 FPS görebilirsiniz, Ben aşağıdaki Boş kutucuğa tıklayıp kendi FPS mi kendim belirliyorum 150 FPS'te benimki.

    fraps ile ilgili görsel sonucu

    nvidiagtx nvidiagtx (690)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol