Outlook 2013 Kullanıcı bilgilerini ve resimini görüntüleme

0

Merhabalar,

Çalışmış olduğum firmada office 2010 kullanıyorduk ve kişiye mail gönderceğimiz zaman kullanıcı bilgilerini ve kullanıcı resmini görebiliyorduk.Office 2013 kullanmaya başladık ve outlook 2013 de kişini bilgilerini ve resmini outlookta göremiyoruz ?

 

Sebebi ne olabilir ?

okansa okansa (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Outlook 2013 içinde profil resimlerinin görünmemesi bir Outlook 2013 hatasıymış.

    Outlook 2013 güncellemelerinin tam olduğundan emin olun. İnternette bununla ilgili kısa bir araştırma yaptım. Bu outlook 2013 uygulamasında bulunan bir hatadan kaynaklanıyormuş.  Haziran 2013 tarihinde çıkarılan hata giderme paketleri ile bu sorun giderilmiş.

     

    Düzenleme:

    Aşağıdaki çözüm outlook 2013 içinde resim görünmüyorsa yapılması gereken çözüm. soruyu yanlış anlamışım, ilk olarak bunu yazdım, sonra da kıyamadım mesajı silmeye başkasının işine yarar.

    Şunu denediniz mi?

    Outlook 2013 içinde File (dosya) > Options (seçenekler) > Trust Center (güven merkezi) > Trust Center Settings (güven merkezi ayarları) > Automatic Download (otomatik indir)  altındaki  “Don’t download pictures automatically in HTML email messages or RSS items” (HTML e-posta ve RSS öğeleri içindeki resimleri otomatik indirme) işaretini kaldırdınız mı?

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Yok hocam söyledğiniz çözüm olmadı.Kullandığımız outlookta kişilerin bilgileri ad soyadı departman unvanı ve resımı gorunmuyor.Bunları active directoreyden cekıyor zaten.2010 da sorun yok ama office 2013 de bunları göremiyoruz.

      okansa okansa (1)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol