Oyun indirdikten sonra bilgisayarım açılmıyor

0

tek tük PC kullanıcısıyım, Casper laptopuma (4GB RAM, intel hd graphics, Windows7) wolfteam ve Metin 2 indirdim. Hangi akla hizmet ise... laptopu açtığım zaman aydınlatma geliyor fakat ekran gelmiyor ne Windows Amblemi ne de bir görüntü. Sebebi nedir? Bilgisayar da değilim ama çok önemli resimlerim videolarım var fiyatı ne olur? Lütfen yardımcı olun..

ertugrulbeym ertugrulbeym (5)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Senin uygulayabileceğin bir çözüm söyleyeyim.

    Bir harici disk kutusu satın alırsın ve bu disk kutusu sayesinde laptop'ındaki verileri başka bir PC'ye aktarır, oradanda istediğin tasarrufu gerçekleştirirsin.

    Harici Harddisk Kutusu - N11 (tıkla)

    Alacağın disk kutusu 2,5 inç olmalı (USB 2.0 veya 3.0 olması tercicihine bağlıdır. USB 3.0 desteklenen PC'lerde daha hızlı aktarımlara imkan sağlar. USB 3.0 disk kutuları ayrıca USB 2.0 olarakta çalışabilirler).

    Daha sonra laptop'ına sabit diskini geri takarak format atabilirsin veya işletim sistemini kurtarmaya, sisteminin yeniden açılmasını sağlamaya çalışırsın.

    Teknik servis ücretlerini sormuşsun. Bu yerine göre değişir, bir standartı yoktur. Ama tahminen en az 100 Lira alırlar. Bu rakam 200 Liraya kadar çıkabilir (Donanım problemi varsa bunlar ayrıca fiyatlanır). Teknik servis ödeyeceğin bu ücret sonucunda sistemini kurtararak verilerine ulaşımıda sağlamış olur. Eğer sistemini kurtarmak mümkün olmazsa önce verilerini kurtarır ve harici bir medyaya (mesela bir USB depolama aygıtına) aktarır, daha sonrada PC'ye format çekerek işletim sistemini yeniden yükler.

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol