Oyun silmek istediğimde "İç hata: Cannot find utCompiledCode record for this version of the uninstaller " hatası nasıl çözülür ?

0

Merhaba

csduragi.com sitesinden indirdiğim Counter-Strike 1.6 oyununu silmek istediğimde "İç hata: Cannot find utCompiledCode record for this version of the uninstaller." hatasını veriyor.

Programın kurulu olduğu yerden uninstal etmeye çalıştığımda da aynı sorunu alıyorum.

Not: Win7 64bit SP1 kuruludur. Tüm windows update güncelleştirmeleri alınmıştır.

Yardımlarınızı rica ederim.

oguzhanb oguzhanb (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu hata oyunun kullandığı Uninstaller dosyasının sürümünnün Windows ile uyumsuz olduğu durumlarda ortaya çıkabilir gibi duyuor.Genelde daha eski oyunlarda bu hata ile karşılaşılabilir.

    Aslında çok dert edilebilecek bir hata değil.Siz oyunu mutlaka bir şekilde silersiniz.Denetim masası olmazsa, harici silici programlar ile silersiniz.Oda olmazsa el ile manuel silersiniz.

    IOBit Uninstaller programı Windows ta silinmeyen veya silmek istediğiniz bir programda geride hiçbir artık bırakmasını istemediğiniz bir uygulamayı silebilirsiniz.IOBit Uninstaller kaldırmak istediğiniz programla ilgili bilgisayarınızı tarar ve ilgili dosyaları siler, geride artık dosya bırakmaz.Aşağıdaki linkten IOBit Uninstaller indirebilir ve nasıl kullanılacağını görebilirsiniz.

    IOBit Uninstaller nedir, nasıl kullanılır?

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Çözüldü. Teşekkür ederim @ismailsarp oguzhanb 7 yıl önce
    • DOSTUM BİLGİSAYAR C DEN WİNRARA GİR WİNRARDAN CS DURAĞI 1.6 YI SİL ARDINDAN DENETİM MASASINDAN SİL ZATEN SİLİNDİ DİYECEK DENETİM MASASINDA KOLAY GELSİN ragewage04 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol