Oyunda geçtiğim bölümleri başka bir hesaba aktarabilir miyim? (Facebook)

0

Güncelleme:

Bilgisayar diye belirtmemişim kusura bakmayın. Mesela PC platformunda Facebook'ta oynanan bir oyunda haritada 100 level açtım diyelim. Başka bir facebook hesabı açtığımda aynı oyuna 100. levelden devam etmek için yapabileceğim bir şey var mı?

misty misty (556)
6 yıl önce sordu

  • Yapabileceğim bir şey yoksa yok demenizi bekliyorum. Teşekkürler. misty 6 yıl önce

Toplam 2 Cevap


1

Facebook oyunları @ismailsarp'ın dediği gibi bulut tabanlıdır. Tüm bilgileriniz kullanıcı adınız ile eşleştirilip blup ortamında saklanır. Sizin ayrıca bir yedek almanıza gerek yoktur. Fakat bunu genel olarak tüm oyunlar yapar demek yanlış olur. Çünkü her oyun farklı bir firma / kişi tarafından geliştiriliyor. Hepsi farklı bir yaklaşım kullanıyor. Benim bahsettiğim genel oyunlar bu şekilde çalışıyor.

Bu sebepten başka bir facebook hesabına oyunların verisini aktarmanız genel olarak mümkün değil. Fakat yine de oyun bazında araştırmak lazım. Bazı oyunlarda bu tür seçenekler olabiliyor. Yani oyunu farklı bir facebook hesabı ile ilişkilendirebiliyorsun.

murat murat (12492)
6 yıl önce cevaplandı

  • "Criminal Case" hem telefonda hem bilgisayarda oynabiliyor. Ben bilgisayarda oynuyorum. Geldiğim seviyeyi vb. yeni facebook hesabıma aktarmak istiyorum. @murat misty 6 yıl önce
  • @misty Criminal Case forumlarını inceledim. Hayır bir yoklu yokmuş. Bazı kişiler aynı senin yapmak istediğini yapmışlar ama buna izin verilmiyormuş. murat 6 yıl önce
  • Teşekkürler. @murat misty 6 yıl önce

1

Sanırım bir Android veya iOS oyunundan bahsediyorsunuz.Her iki platformda da oyun saveleri bulut üzerine depolanabilir.

Android veya iOS kullanıyorsanız oyunda geçtiğiniz bölümler Facebook hesabında yedeklenmiş olması gerekir ve farklı bir cihaz üzerinde giriş yapmanızın ardından verileriniz geri gelmesi gerekir.

ismailsarp ismailsarp (6010)
6 yıl önce cevaplandı

üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol