Oyunlarda harici AMD ekran kartı nasıl kullanılır?

0

Catalayst Control Center'dan ayarını bile yaptım fakat geçişli grafikler uygulama ayarlarında görünmüyor. Önceden görünüyordu ve gayet yüksek FPS alıyordum. Şu an görünmüyor ve düşük fps alıyorum. Ne yapmalıyım? Oyunlar AMD ekran kartı devreye girmiyor. Oyunlarda harici AMD ekran kartını nasıl devreye sokabilirim?

 

akif52 akif52 (34)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Neden sistemi problem öncesi bir zamana geri almıyorsun? En kolay, en pratik ve en garantili problem düzeltme şeklidir; yeterki bunu yapmak ile vazifeli windows uygulaması aktif edilmiş ve aktif halde tutulmuş olsun: 

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    Not: Sistem Geri Yükleme ile çözüm arayışları hususunda fazla geç kalmamak gerekir. Zira bu uygulamada mevcut geri alma noktaları giderek kaybolur (silinir), yerlerine yeni geri alma noktaları oluşur; böyle oluncada sistemdeki hatalar giderek kalıcı ve yerleşik hale gelir. Bu sebeple Sistem Geri Yükleme'ye fazla vakit kaybetmeden başvurulmalıdır.

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Herşey sistem geri yüklemeyle hallolmaz.Sorun gözükünce önce bir süre halletmeye çalışıyordum sistem geri yükleme o zaman aklıma gelmedi.vede 2-3 haftadır olan bir sorun. akif52 8 yıl önce
    • Elbette herşey sistem geri yüklemeyle olmaz. Ben bunu 20 seneden beri biliyorum. Burada bazı şeyleri henüz bilemeyenlere bazı problemlerin çözümünde ilk başvurulması veya düşünülmesi gereken pratik çözümleri öğretmeye, bu şekilde onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoksa birçok problemin birden fazla farklı sebepleri olur ve bunların değişik çözüm yolları bulunabilir. Senin burada konusunu açtığın problemde bunlardan biri. Kolay gelsin. temmuz 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol